F1 - Ο Τραμπ σκέφτεται να οδηγήσει μονοθέσιο της McLaren!

F1 - Ο Τραμπ σκέφτεται να οδηγήσει μονοθέσιο της McLaren!
O Πρόεδρος των ΗΠΑ διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της McLaren Racing, Ζακ Μπράουν.

Μπορεί με την Tesla να διέκοψε κάθε... σχέση μετά τα όσα έγιναν με τον Ίλον Μασκ, όμως ο Ντόναλντ Τραμπ στράφηκε στην McLaren. Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον συμπατριώτη του Ζακ Μπράουν, ο οποίος κατέχει τον τίτλο του CEO στην McLaren Racing.

Μάλιστα τον Μάιο του 2024 είχε επισκεφθεί το γκαράζ της βρετανικής ομάδας στο Grand Prix Μαϊάμι, μετατρέποντας τον αγώνα σε προεκλογική... συγκέντρωση.

Σύμφωνα με το γαλλικό δίκτυο Canal+, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ σκέφτεται να κάνει το... επόμενο βήμα στη σχέση τους. Όπως μετέδωσε στο περιθώριο του Grand Prix Καναδά ο δημοσιογράφος του καναλιού Ζουλιάν Φεμπρό, ο Τραμπ σκέφτεται να οδηγήσει μονοθέσιο της McLaren F1 στην πίστα του Όστιν την επόμενη εβδομάδα!

 

Προφανώς δεν θα πρόκειται για φετινό μονοθέσιο της ομάδας, αλλά για κάποιο προηγούμενης σεζόν. Ακόμα και έτσι, είναι κάτι που πρώτη φορά θα δούμε από Πρόεδρο των ΗΠΑ. Αλλά ο Τραμπ δεν σταματά να μας εκπλήσσει.

Επίσημη αντίδραση από την McLaren δεν έχει υπάρξει, σύμφωνα όμως με το crash.net εκπρόσωπος της ομάδας διέψευσε ότι ο Τραμπ θα οδηγήσει το μονοθέσιό τους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!