F1 - Νόρις: «Έλπιζα ότι ο Φερστάπεν θα ήταν πιο αργός τώρα που έγινε πατέρας»
Σε ένα ακόμη Grand Prix o Λάντο Νόρις δεν κατάφερε να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητες του μονοθεσίου του. Τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη προσπάθειά του στο Q3 των κατατακτήριων δοκιμών του GP Μαϊάμι έκανε λάθη τα οποία του κόστισαν τη δυνατότητα να πάρει την pole position.
Εν τέλει έμεινε στη 2η θέση πίσω από τον poleman Μαξ Φερστάπεν, όμως ήταν χαρούμενος με την εξέλιξη αυτή. Μετά το πέρας της μάχης για την pole position o Βρετανός έσπευσε να τονίσει πως βελτιώθηκε σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες.
«Ήλπιζα πως η γέννηση του παιδιού του θα τον έκανε πιο αργό. Αυτό δεν συνέβη σήμερα. Είμαι χαρούμενος για σήμερα. Χαίρομαι με την πρόοδο που έκανα με το μονοθέσιο. Ο Μαξ έκανε έναν γύρο που μπορεί να κάνει μόνο ο Μαξ ξανά. Είμαι χαρούμενος, ανυπομονώ για τον αγώνα», είπε ο Νόρις.
🤝#McLaren | #MiamiGP 🌴 pic.twitter.com/kSUdID0Z25
— McLaren (@McLarenF1) May 3, 2025
Τα λάθη κοστίζουν
Όταν ο πρώην οδηγός αγώνων, Μάρτιν Μπράντλ, τον ρώτησε για τα λάθη του στο Q3 με τον Βρετανό να κομπιάζει, όμως παραδέχθηκε πως δεν έκανε τη δουλειά που θα μπορούσε.
«Είχα ένα μπλοκάρισμα στη στροφή 17. Δεν ξέρω τι θα έκανα με εκείνον τον γύρο. Δεν μπόρεσα να κάνω τη σωστή δουλειά, όμως είχαμε το ρυθμό. Νιώθω πολύ άνετα με το μονοθέσιο, πιο άνετα απ’ ότι σε προηγούμενους αγώνες. Δεν κατάφερα να κάνω το γύρο που θα ήθελα. Έτσι όμως έχουν τα πράγματα. Ο Φερστάπεν είναι στην pole. Είμαι έτοιμος για την πρώτη στροφή στην εκκίνηση».
Lining up on the front row tomorrow ✌️#McLaren | #MiamiGP 🌴 pic.twitter.com/Sm6YROYNpl
— McLaren (@McLarenF1) May 3, 2025
Ο καιρός θα παίξει το ρόλο του
Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν προτιμά τη βροχή ή όχι στο Grand Prix της Κυριακής, ο Νόρις δεν έδειξε να έχει κάποια συγκεκριμένη προτίμηση. Ο Βρετανός ανέφερε:
«Ήμουν γρήγορος στο σπριντ, ελπίζω να είναι έτσι και στον αγώνα. Δεν με ενοχλεί είτε είναι στο στεγνό είτε στο βρεγμένο ο αγώνας. Το Μαϊάμι μας εκπλήσσει για την ώρα. Είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο».
All to play for in the GP tomorrow 👊#McLaren | #MiamiGP 🌴 pic.twitter.com/dYSEILOjOQ
— McLaren (@McLarenF1) May 3, 2025
Όλη η δράση στο gMotion by Gazzetta
Η εκκίνηση για το GP Μαϊάμι είναι προγραμματισμένη για τις 23:00 ώρα Ελλάδος. Συντονιστείτε στο LIVE του gMotion by Gazzetta και της Ford από τις 22:30 για να μπείτε σε κλίμα αγώνα.
Στο νέο επεισόδιο του podcast του gmotion, που είναι χορηγία της Ford, οι Κώστας Παστρίμας και Στάθης Κοκκορόγιαννης συζητούν για τους δύο πρόσφατους αγώνες της F1 σε Μπαχρέιν και Σαουδική Αραβία και όλα όσα έγιναν στη Μέση Ανατολή.
Φωτογραφίες: McLarenF1/X
Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!