F1 - Λεκλέρ: «Είμαστε γρήγοροι, απλά δεν ξέρουμε πόσο»

F1 - Λεκλέρ: «Είμαστε γρήγοροι, απλά δεν ξέρουμε πόσο»
Ο Μονεγάσκος οδηγός της Formula 1 δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του από την απόδοση της SF-24 στις ελεύθερες δοκιμές του Grand Prix Αυστραλίας.

H απόδοση του Σαρλ Λεκλέρ και της SF-24 στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix Αυστραλίας - τρίτο φετινό αγώνα της Formula 1 - έφερε χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων της Scuderia Ferrari. Ο ίδιος ο Μονεγάσκος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το ρυθμό του μονοθεσίου και την ταχύτητα που έδειξε μέχρι στιγμής στην πίστα του Άλμπερτ Παρκ.

«Η αίσθηση που έχουμε προς το παρόν είναι καλή. Ήταν μία θετική μέρα για εμάς, από τον πρώτο γύρο στο FP1 έως το τέλος του FP2. Οπότε είναι μία καλή αρχή στο τριήμερο, πρέπει όμως να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε εκπλήξεις στις κατατακτήριες δοκιμές. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης σε ορισμένους τομείς, όπως στο ρυθμό αγώνα», δήλωσε ο Λεκλέρ.

«Είμαστε γρήγοροι, το απολαμβάνουμε, όμως θα πρέπει να περιμένουμε τις κατατακτήριες για να δούμε πόσο γρήγοροι. Βρισκόμαστε σε καλύτερη κατάσταση από τους δύο προηγούμενους αγώνες, όσον αφορά τις ελπίδες μας για να πάρουμε την pole position. H Red Bull Racing δεν πίεζε όμως στις ελεύθερες δοκιμές, οπότε πρέπει να περιμένουμε όσον αφορά τις πραγματικές της δυνατότητες. Πιστεύω ότι έχουν ακόμα το προβάδισμα, ίσως όμως μας παρουσιάζεται η καλύτερη ευκαιρία από την αρχή της σεζόν», ανέφερε ο 26χρονος οδηγός.

Αναφέρθηκε τέλος στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του σιρκουί της Μελβούρνης. «Είναι μία πίστα γεμάτη προκλήσεις, όπως τα υψηλά κερμπ και ο δυνατός άνεμος. Επίσης αν βρεθείς εκτός της αγωνιστικής γραμμής χάνεις αρκετά σε πρόσφυση».

Οι κατατακτήριες αρχίζουν στις 7 το πρωί του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας) και ο αγώνας στις 6 το πρωί της Κυριακής.

Photo Credits: Scuderia Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!