F1 - Λιούις Χάμιλτον: «Δεν νιώθω άνετα με το μονοθέσιο»

F1 - Λιούις Χάμιλτον: «Δεν νιώθω άνετα με το μονοθέσιο»
Ο Βρετανός χαρακτήρισε τις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές στην Αυστραλία ως μία «από τις χειρότερες περιόδους που είχε ποτέ».

H πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμών στο Grand Prix Αυστραλίας δεν ήταν ιδιαίτερα αρνητική για τον Λιούις Χάμιλτον, καθώς ήταν μόλις 0,2 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον πρωτοπόρο Λάντο Νόρις. Οι δεύτερες ελεύθερες δοκιμές όμως ήταν πολύ χειρότερες για τον επτάκις πρωταθλητή της Formula 1, ο οποίος βρέθηκε στην 18η θέση και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει έναν καθαρό γύρο με την πιο μαλακή γόμα.

Εμφανώς απογοητευμένος, ο Χάμιλτον δήλωσε: «Προφανώς δεν νιώθω τέλεια. Είχαμε μία από τις χειρότερες περιόδους εδώ και αρκετό καιρό. Οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές δεν ήταν τόσο άσχημες. Ο πρώτος γύρος που έκανα ήταν καλός αλλά από εκεί άρχισε να χειροτερεύει η κατάσταση ολοένα και περισσότερο. Κάναμε κάποιες μεγάλες αλλαγές στο μονοθέσιο, μπαίνοντας στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές. Μετά από αυτή την περίοδο, μπορώ να πω ότι δεν νιώθω άνετα μέσα στην W15».

Η Mercedes θα προσπαθήσει να βελτιώσει κάποια πράγματα ενόψει της τρίτης περιόδου ελεύθερων δοκιμών και των κατατακτήριων που θα πραγματοποιηθούν το πρωί του Σαββάτου, στις 7:00 (ώρα Ελλάδας).

Photo credits: @MercedesAMGF1/ X

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!