Ο οδηγός με το... σταυρόλεξο τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Newsroom
Ο οδηγός με το... σταυρόλεξο τέθηκε σε διαθεσιμότητα
Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών αναφέρει ότι δεν θα υπάρξει καμία ανοχή σε περιστατικά που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των μεταφορών.

Το βίντεο με τον οδηγό λεωφορείου που φαίνεται να λύνει σταυρόλεξο ενώ πραγματοποιεί δρομολόγιο στην Κηφισιά είχε προκαλέσει αίσθηση. Σχεδόν μία εβδομάδα μετά τη δημοσίευσή του, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος οδηγός βρίσκεται σε διαθεσιμότητα από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου και μέχρι την ολοκλήρωση του πειθαρχικού ελέγχου.

«Η ασφάλεια στις μεταφορές αποτελεί βασικό και αδιαπραγμάτευτο στοιχείο των μεταφορών. Τόσο η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών όσο και η Διοίκηση της Ο.Σ.Υ. θα είναι άτεγκτες σε τέτοιου είδους περιστατικά», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

Καμία ανοχή σε περιστατικά που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των μεταφορών

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, κατόπιν ενημέρωσης από την ΟΣΥ Α.Ε., όσον αφορά το περιστατικό με οδηγό, ο οποίος εμφανίζεται να σημειώνει ενώ οδηγεί, επισημαίνει τα εξής:

Ο εν λόγω οδηγός, που εκτελούσε το δρομολόγιο της Γραμμής 523 (Αδάμες-Κηφισιά), εντοπίστηκε από την πρώτη στιγμή και έλαβε κλήση για Πειθαρχικό έλεγχο.

Μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ήδη από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, ο οδηγός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Η ασφάλεια στις μεταφορές αποτελεί βασικό και αδιαπραγμάτευτο στοιχείο των μεταφορών.

Τόσο η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών όσο και η Διοίκηση της Ο.Σ.Υ. θα είναι άτεγκτες σε τέτοιου είδους περιστατικά.

Photo Credits: Glomex/MEGA

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!