F1: Πώς θα αποκτήσετε τη Ferrari του Λεκλέρ με λιγότερα από 10.000 ευρώ

Κώστας Παστρίμας
F1: Πώς θα αποκτήσετε τη Ferrari του Λεκλέρ με λιγότερα από 10.000 ευρώ
Δεν θα χωράτε να μπείτε μέσα ούτε να την οδηγήσετε αλλά παραμένει ένα αριστούργημα ακρίβειας και τεχνολογίας.

Στον κόσμο της Formula 1, η Ferrari παραμένει η πιο δημοφιλής ομάδα στον κόσμο. Τώρα, οι λάτρεις της μάρκας έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα μικρό αλλά εντυπωσιακό κομμάτι του μονοθεσίου με με το οποίο έτρεξαν ο Σαρλ Λεκλέρ και ο Κάρλος Σάινθ. Το μοντέλο 1:8 της Ferrari SF23 από την Amalgam, το οποίο είναι περιορισμένο σε μόλις 99 κομμάτια ανά οδηγό, αναδεικνύει την απόλυτη έννοια της ακρίβειας και της υπερτεχνολογίας.

Ferrari SF23Φωτογραφία: Amalgam

Αυτό το εξαιρετικό μοντέλο αντιπροσωπεύει την Ferrari SF23 που αγωνίστηκε κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula 1 της FIA του 2023 και προσφέρει μια ανάλογη εμπειρία στους λάτρεις της. Κάθε μοντέλο κατασκευάζεται χειροποίητα και συναρμολογείται από μια μικρή ομάδα ειδικευμένων τεχνικών. Σε κλίμακα 1:8, το μοντέλο είναι πάνω από 70 εκατοστά σε μήκος και κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας τα πιο υψηλής ποιότητας υλικά.

Ferrari SF23Φωτογραφία: Amalgam

Για την ανάπτυξη αυτού του μοντέλου απαιτήθηκαν πάνω από 2500 ώρες, ενώ η κατασκευή κάθε μοντέλου απαιτεί περίπου 250 ώρες. Με χιλιάδες προσεκτικά κατασκευασμένα εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων χυτών εξαρτημάτων, και μεταλλικών εξαρτημάτων από CNC, το μοντέλο αυτό αναπαριστά πιστά την αυθεντική Ferrari. Κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας τα αρχικά σχέδια CAD και τους κωδικούς χρωμάτων που παρέχονται από τη Scuderia Ferrari.

Ferrari SF23Φωτογραφία: Amalgam

Το μοντέλο 1:8 της Ferrari Formula 1 αποτελεί μια συλλεκτική και εξαιρετική προσθήκη στη συλλογή κάθε θαυμαστή της Ferrari και της Formula 1. Με την περιορισμένη διαθεσιμότητά του, αυτό το μοντέλο αποτελεί έναν αληθινό θησαυρό για τους φανατικούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της τεχνολογίας και μπορείτε να το αποκτήσετε στην τιμή των 9.775 ευρώ.

Φωτογραφία: Amalgam

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!