Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Όταν ο νέος ιδιοκτήτης της δοκίμαζε SUV με τον Χάμιλτον

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Όταν ο νέος ιδιοκτήτης της δοκίμαζε SUV με τον Χάμιλτον
Ο επτάκις πρωταθλητής της F1 πήγε μία γρήγορη βόλτα τον δισεκατομμυριούχο πρόεδρο της Ineos -και πλέον αφεντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Τζιμ Ράτκλιφ.

Ο νέος ιδιοκτήτης του 25% της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζιμ Ράτκλιφ, έχει ισχυρούς δεσμούς με τη Formula 1 αφού η εταιρεία του Ineos είναι από τους κεντρικούς χορηγούς στο μονοθέσιο Formula 1 της Mercedes-AMG. Πρόκειται για την τέταρτη μεγαλύτερη παγκοσμίως χημική βιομηχανία και ο Ράτκλιφ, που είναι ο ιδρυτής της, είναι ένας από τους πλουσιότερους Βρετανούς.

ineos

Η Ineos ασχολήθηκε πρόσφατα με τον τομέα της αυτοκίνησης, ετοιμάζοντας ένα off road μοντέλο με το όνομα Grenadier. Έχοντας ως πρότυπο αυτοκίνητα όπως το Land Rover Defender, το Grenadier είναι διαθέσιμο ήδη για παραγγελία σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες (οι τιμές του στην Μ. Βρετανία αρχίζουν από τις 49.000 λίρες για την επαγγελματική έκδοση και από 52.000 λίρες για την επιβατική).

Με αφορμή το λανσάρισμα του Grenadier, ο Ράτκλιφ ζήτησε από τον Λιούς Χάμιλτον να δοκιμάσει τις δυνατότητες του αυτοκινήτου τόσο στην άσφαλτο όσο και – κυρίως – σε απαιτητική off road διαδρομή. Και ο επτάκις πρωταθλητής της F1 του… έδωσε να καταλάβει, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Παρά τη σχέση με την Mercedes-Benz, το Grenadier φέρει 6κύλινδρο κινητήρα της BMW, βενζίνης ή diesel, χωρητικότητας 3 λίτρων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!