Mazda: Μετά την Homura, έρχεται η Nagisa

Mazda: Μετά την Homura, έρχεται η Nagisa

Κώστας Παστρίμας
Mazda: Μετά την Homura, έρχεται η Nagisa
Η Mazda παρουσίασε μια ακόμα ειδική έκδοση για τα Mazda3 και CX-30.

Η επιτυχία της έκδοσης Homura από την Mazda την περσινή χρονιά έκανε τους ανθρώπους της εταιρείας να αναζητήσουν και άλλες ειδικές εκδόσεις που θα δώσουν μια ξεχωριστή και ποιοτική υπόσταση στα μοντέλα της. Για το 2024 λοιπόν η Mazda αποκάλυψε την έκδοση Nagisa η οποία θα απευθύνεται στα μοντέλα Mazda3 και CX-30.

Η έκδοση Nagisa έχει να κάνει με το αισθητικό κομμάτι των αυτοκινήτων δίνοντας έμφαση στην μοντέρνα-κλασική εμφάνιση. Οι αποκλειστικές εκδόσεις διατίθενται σε Zircon Sand Metallic εξωτερικό χρωματισμό, ο οποίος εμπλουτίζεται με μαύρες λεπτομέρειες για μια πιο σύγχρονη και μοντέρνα εμφάνιση.

Mazda

Το εσωτερικό είναι διακοσμημένο με δερμάτινες επενδύσεις σε απόχρωση terracotta στα καθίσματα, σε συνδυασμό με μαύρο σουέτ ύφασμα στο κέντρο τους. Οι ραφές – και αυτές σε terracotta χρωματισμό - στο ταμπλό, ολοκληρώνουν τον μοναδικό σχεδιασμό του εσωτερικού. Η υψηλή αισθητική συνεχίζεται με τους μαύρους τροχούς και καθρέπτες, καθώς και τη μαύρη υπογραφή στο πτερύγιο, μια πρωτοποριακή επιλογή για το CX-30, προσφέροντας μια λεία και κομψή όψη που συνδυάζει το πιο sport με το εκλεπτυσμένο ύφος.

Mazda

Η έκδοση Nagisa θα είναι διαθέσιμη τόσο για το Mazda3 Ηatchback όσο και για το CX-30, με τον μοναδικό κινητήρα e-Skyactiv G122, e-Skyactiv G150 και τον καινοτόμο e-Skyactiv X186. Η τιμή για το Mazda3 e-SKYACTIV G122ps διαμορφώνεται στις 30.647 ευρώ και για το Mazda CX-30 e-SKYACTIV G122ps διαμορφώνεται στις 33.378 ευρώ.

Mazda

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!