F1 - Ο Ζλάταν κάνει τον οδηγό και τον ιδιοκτήτη ομάδας μαζί (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
F1 - Ο Ζλάταν κάνει τον οδηγό και τον ιδιοκτήτη ομάδας μαζί (vid)
Σε ένα Grand Prix με πληθώρα αστέρων, ο Ιμπραΐμοβιτς κατάφερε να κλέψει την παράσταση.

Μπορεί να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να έχει αφήσει τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, ωστόσο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν έχει αλλάξει καθόλου. Παραμένει το ίδιο… σταρ και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, που κατάφερε να επισκιάσει όποιον άλλο είδαμε στο grid του Γκραν Πρι του Λας Βέγκας.

O 42χρονος έχει βρεθεί κι άλλες φορές σε πίστες της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού ενώ είναι γνωστή η αγάπη του για τα αυτοκίνητα της Ferrari. Έχει άλλωστε διάφορα στο γκαράζ του, όπως για παράδειγμα τη σπάνια και πανάκριβη Monza SP2.

Στο Λας Βέγκας επικεντρώθηκε στην ιταλική ομάδα και μάλιστα μοιράστηκε μέσω social media ένα βίντεο όπου ποζάρει δίπλα από την SF-23 του Σαρλ Λεκλέρ, με όλους τους μηχανικούς να βρίσκονται περήφανα δίπλα του.

Βέβαια, επειδή είναι ο Ζλάταν, η λεζάντα που συνοδεύει το video είναι: «Οι μηχανικοί μου».

Όχι βέβαια πως ο Σουηδός δεν θα μπορούσε να… νοικιάζει το pit crew της Scuderia για να φροντίζει και τις δικές του εντυπωσιακές «Ιταλίδες».

Τέλος, θα θέλαμε να σταθούμε στο πλευρό του μηχανικού της ομάδας του Μαρανέλο, που άργησε να αντιληφθεί τι συνέβαινε και παρότι έσπευσε, μάλλον δεν πρόλαβε να στριμωχτεί στο «κλικ».

Φωτογραφίες: Scuderia Ferrari Press Office

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!