Κορυφαίος εξοπλισμός για τα Jeep Renegade και Compass

Κορυφαίος εξοπλισμός για τα Jeep Renegade και Compass

Κώστας Παστρίμας
Κορυφαίος εξοπλισμός για τα Jeep Renegade και Compass
Η Jeep προσθέτει την έκδοση Altitude στα δημοφιλή της μοντέλα Compass και Renegade

Η Jeep θέλοντας να κάνει ακόμα πιο πλήρη την γκάμα των μοντέλων της πρόσθεσε την έκδοση Altitude στα δημοφιλή Compass και Renagade. Πλέον τα δύο μοντέλα είναι διαθέσιμα με πολύ πλούσιο εξοπλισμό ο οποίος θα καλύψει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού οδηγού.

Για το Renegade η έκδοση Altitude διατίθεται με τον ήπια υβριδικό 48V e-Hybrid κινητήρα των 1,5 λίτρων που αποδίδει 130 ίππους και με το σύστημα Plug-in Hybrid 4xe ισχύος 190 ίππων. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ πολλών άλλων στοιχείων σύστημα πλοήγησης, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, LED προβολείς, προβολείς ομίχλης, ηλεκτροχρωματικό εσωτερικό καθρέφτη, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και οθόνη αφής 8,4ιντσών για το σύστημα infotainment Uconnect Navi.

Jeep

Παράλληλα, η οδήγηση υποστηρίζεται από συστήματα υποβοήθησης όπως προσαρμοζόμενο cruise control, προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης με αυτόματη πέδηση, αναγνώριση των σημάτων κυκλοφορίας και ενεργό σύστημα διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας.

Jeep

Στο Jeep Compass η έκδοση Altitude διατίθεται επίσης με δύο συστήματα κίνησης: Το ήπια υβριδικό 48V e-Hybrid των 130 ίππων και την ισχυρότερη έκδοση του Plug-in Hybrid 4xe που αποδίδει 240 ίππους. Επιπλέον, το πακέτο περιλαμβάνει οθόνη αφής 10,1 ιντσών για το σύστημα infotainment Uconnect και ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών που δίνουν στον οδηγό αναλυτική πληροφόρηση κατά τη διάρκεια της διαδρομής, χωρίς να αποσπάται η προσοχή του από το δρόμο.

jee

Τα Jeep Renegade και Compass Plug-In Hybrid 4xe Altitude διατίθενται με λιανική τιμή προ φόρων κάτω από 40.000 ευρώ, οπότε δεν επιβαρύνονται με φόρο υπό το καθεστώς της εταιρικής χρήσης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!