Ήρθε στην Ελλάδα η Kove (vid)

Κώστας Παστρίμας
Ήρθε στην Ελλάδα η Kove (vid)
Η Kove προσγειώνεται στην Ελλάδα μέσω της Γκοργκόλης Α.Ε. και φέρνει εντυπωσιακά adventure μοντέλα.

Η Kove, μια από τις ανερχόμενες δυνάμεις στον κόσμο των δύο τροχών, έρχεται πλέον και στη χώρα μας μέσω της Γκοργκόλης Α.Ε. Η σχέση της Γκοργκόλης Α.Ε. (SYM, QJMotor, Daytona) με την Kove δεν είναι καινούρια καθώς η πρώτη μορφή συνεργασίας ξεκίνησε το 2021, με τη διάθεση του Maverick 500 και στη συνέχεια του Rockstar 500 με το brand της Daytona Motors.

Στην μεγάλη οικογένεια της Γκοργκόλης Α.Ε. προστίθεται ακόμα ένας σημαντικός κατασκευαστής ο οποίος έχει μπει δυναμικά τα τελευταία χρόνια στους δύο τροχούς. Την Kove την γνωρίσαμε καλύτερα με τη συμμετοχή της στο περίφημο Ράλλυ Ντακάρ, ενώ φέτος έχει κάνει εντύπωση με τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SSP300.

Kove

Η Kove αποτελεί ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα εργοστάσια παραγωγής μοτοσικλετών στον κόσμο, με προϊόντα που ήδη έχουν καθιερωθεί ως σημεία αναφοράς στη μοτοσικλέτα. Παράλληλα, η Γκοργκόλης Α.Ε. παραμένει η Νο1 εταιρεία δικύκλου στη χώρας μας για δεκατέσσερα συναπτά έτη. Ο συνδυασμός των δύο λοιπόν αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στην Ελλάδα.

Kove

Για την ώρα, δύο είναι τα μοντέλα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον στην γκάμα της Kove. Το ένα είναι το 450 Rally το οποίο είναι εμπνευσμένο από την αγωνιστική μοτοσικλέτα που πήρε μέρος στο Ράλλυ Ντακάρ και η δεύτερη μια εντυπωσιακή adventure, η 800X Pro.

Kove

Η 800X Pro είναι εξοπλισμένη με έναν δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 799 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 96,5 ίππους και 80 Nm ροπής. Το βάρος είναι περιορισμένο στα μόλις 185 κιλά και η λεπτή σιλουέτα του το κάνει ιδανικό για off-road περιπέτειες. Οι αναρτήσεις είναι της KYB και οι τροχοί ακτινωτοί 21 ιντσών εμπρός, ενώ είναι εξοπλισμένη με traction control, σταμπιλιζατέρ τιμονιού και quickshifter.

Η διάθεση των πρώτων μοντέλων θα ξεκινήσει στη χώρα μας τις αρχές του 2024.

Δείτε τη νέα Kove 800X Pro.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!