Η cafe racer άποψη της Kove

Κώστας Παστρίμας
Η cafe racer άποψη της Kove
Η Kove παρουσίασε ένα πολύ ελκυστικό cafe racer μοντέλο βασισμένο στην πλατφόρμα 321.

Η ανερχόμενη Kove συνεχίζει ακάθεκτη να «μπαίνει στο μάτι» των αντιπάλων της παρουσιάζοντας ικανά και άκρως ενδιαφέροντα μοντέλα στις αγορές της Ασίας. Μετά λοιπόν από το εντυπωσιακό 450 Rally το οποίο σύντομα θα μετακομίσει σε διάφορες ευρωπαϊκές αγορές και τα supersport μοντέλα της, η κινεζική μάρκα αποκάλυψε ένα νέο μοντέρνο ρετρό μοντέλο.

Η Kove 321 F Cafe είναι μια πολύ ελκυστική σχεδιαστικά μοτοσικλέτα η οποία θυμίζει κάτι από MV Agusta Superveloce και Husqvarna Vitpilen. Η μοτοσικλέτα βασίζεται στην roadster Cobra 321 της Kove με τον κινητήρα να είναι δικύλινδρος σε σειρά 321 κ.εκ. με απόδοση 41,5 ίππους.

Kove

Η μοτοσικλέτα είναι αρκετά ελαφριά, στα 153 κιλά γεμάτη, κάτι που σημαίνει ότι οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές. Η Kove αναφέρει ότι η τελική ταχύτητα φτάνει τα 170 Km/h! Το πλαίσιο είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα το οποίο συνεργάζεται με ένα μονόμπρατσο ψαλίδι και ποιοτικές αναρτήσεις με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω.

Kove

Οι τροχοί είναι 17 ιντσών ακτινωτοί και τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο εμπρός 320mm και έναν δίσκο 240mm πίσω με σύστημα ABS. Η Kove 321 F Cafe είναι πολύ καλά εξοπλισμένο με LED φώτα και TFT οθόνη ψηφιακή, ενώ το φινίρισμα σε πολλά σημεία είναι ασυνήθιστο για μοτοσικλέτα από την Κίνα.

Kove

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!