Skoda Superb: Μερικές ημέρες έμειναν για την αποκάλυψή του

Skoda Superb: Μερικές ημέρες έμειναν για την αποκάλυψή του

Κώστας Μπιτσικώκος
Skoda Superb: Μερικές ημέρες έμειναν για την αποκάλυψή του
Η ναυρχίδα της Skoda θα είναι διαθέσιμη σε sedan και station wagon αμάξωμα, σε εκδόσεις κινητήρων με έως 265 ίππους.

Μετά τις φωτογραφίες με το νέο Superb να πραγματοποιεί δοκιμές με καμουφλάζ στο αμάξωμά του, η Skoda δημοσίευσε τα σκίτσα του νέου της μοντέλου. Απομένουν λίγες ημέρες μέχρι τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου Superb – σε sedan και station wagon – τα οποία θα γίνουν την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου.

Ανέκαθεν το Skoda Superb ξεχώριζε για τους αχανείς χώρους για επιβάτες και αποσκευές, την άνεση και την ασφάλεια που παρείχε. Τώρα, στην τέταρτη γενιά του, το μεγάλο οικογενειακό μοντέλο υπόσχεται όλα τα παραπάνω σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό. Παράλληλα, οι σχεδιαστικές αλλαγές θα δώσουν στο Superb πιο δυναμική και σύγχρονη εικόνα.

Το μήκος και το ύψος του αυτοκινήτου έχουν αυξηθεί, με όφελος για τους χώρους τόσο στην καμπίνα των επιβατών όσο και στο πορτμπαγκάζ (+30 λίτρα στο station wagon, +20 λίτρα στο sedan). Επίσης ανανεώνεται το εσωτερικό, με νέες επενδύσεις, νέους διακόπτες αλλά και μεγάλη οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων, διαγωνίου έως 12,9 ιντσών στην κορυφαία έκδοση. Ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου μετατοπίζεται στην κολώνα του τιμονιού, απελευθερώνοντας χώρο στην κεντρική κονσόλα.

Τα κινητήρα σύνολα (με εύρος ισχύος από 150 έως 265 ίππους) θα είναι βενζίνης, diesel αλλά και plug-in hybrid με ηλεκτρική αυτονομία άνω των 100 χλμ.

skoda

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!