F1 - Ο Χάμιλτον ζήτησε συγνώμη με μία αγκαλιά (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
F1 - Ο Χάμιλτον ζήτησε συγνώμη με μία αγκαλιά (vid)
Ο 38χρονος έσπευσε να απολογηθεί κατ’ ιδίαν μετά τη σύγκρουση με τον Ράσελ στο Grand Prix του Κατάρ.

Το Grand Prix του Κατάρ ήταν καταιγιστικό, ανέδειξε πρωταθλητή αλλά και αστέρια του αύριο, έφερε διαφοροποιήσεις στις ισορροπίες και γέννησε πολλά θέματα για συζήτηση. Όμως η αγωνιστική στιγμή που απασχόλησε πιο πολύ, ήταν αυτή της σύγκρουσης των δύο Mercedes στην εκκίνηση.

Ο Λιούις Χάμιλτον στο GP Κατάρ

Οι Τζορτζ Ράσελ και Λιούις Χάμιλτον είχαν παραταχθεί στη δεύτερη και την τρίτη θέση του grid, προσπάθησαν να επιτεθούν στον poleman Μαξ Φερστάπεν, όμως στην πρώτη στροφή της πίστας του Λουσέιλ δεν μπορούσαν να χωρέσουν και οι τρεις.

Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη, ήταν ανάμεσα στους δύο οδηγούς της γερμανικής ομάδας και ουσιαστικά της στέρησε μία μεγάλη ευκαιρία για πολύ καλό αποτέλεσμα. Ο Χάμιλτον εγκατέλειψε επί τόπου ενώ ο Ράσελ έπεσε τελευταίος, αν και με αντεπίθεση διαρκείας βρέθηκε ξανά στην τέταρτη θέση.

Ο Λιούις Χάμιλτον στο GP Κατάρ

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ανέλαβε πολύ γρήγορα την ευθύνη, τόσο στις δηλώσεις του στη μικτή ζώνη όσο και στα social media όπου τόνισε πως ήταν 100% δικό του λάθος.

Όμως δεν έμεινε εκεί, αφού μετά το τέλος του αγώνα, έσπευσε να βρει τον teammate του, αγκαλιάστηκαν και του είπε: «Συγνώμη για σήμερα, δεν ήταν δικό σου λάθος, σπουδαία δουλειά». Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video…

H Mercedes το μοιράστηκε video της στιγμής, με μία λεζάντα γεμάτη νόημα: «Οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια».

Επόμενος αγώνας είναι το Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που διεξάγεται στις 20-22 Οκτωβρίου, στο Όστιν του Τέξας.

Φωτογραφίες: Mercedes-AMG

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!