Τι ώρα θα δούμε F1 σήμερα και πού

Πάνος Σεϊτανίδης
Τι ώρα θα δούμε F1 σήμερα και πού
Το Grand Prix του Κατάρ υπόσχεται έναν αγώνα έντονων συγκινήσεων που θα προβληθεί από ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+.

Μπορεί μετά τη χθεσινή επιτυχία του Μαξ Φερστάπεν να έχουν κριθεί και οι δύο παγκόσμιοι τίτλοι (οδηγών και κατασκευαστών), όμως αυτό δεν σημαίνει πως τα Grand Prix δεν θα προσφέρουν άφθονο θέαμα. Άλλωστε, ξέραμε εδώ και πολύ καιρό πως ο Ολλανδός και η Red Bull Racing θα πανηγύριζαν – απλά δεν ξέραμε το πότε.

Μετά από όσα συναρπαστικά είδαμε στον αγώνα Sprint του Κατάρ, αναμένουμε και σήμερα ένα συναρπαστικό Grand Prix στη φωταγωγημένη πίστα του Λουσέιλ.

Στιγμιότυπο από τον αγώνα Sprint στο Κατάρ

Η εκκίνηση είναι προγραμματισμένη για τις 20.00 και ο αγώνας των 57 γύρων στην έρημο, θα μεταδοθεί LIVE σε παράλληλη μετάδοση σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+.

Το Formula 1 Show

Η εκπομπή «Formula 1 Show» ξεκινά στις 19:15 στο ΑΝΤ1+ και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, αφιέρωμα στον παγκόσμιο πρωταθλητή Μαξ Φερστάπεν αλλά και συνέντευξη του οδηγού της Aston Martin F1, Λανς Στρολ.

Ο Μαξ Φερστάπεν πανηγυρίζει τον τίτλο

Στην παρουσίαση της εκπομπής και την περιγραφή του Grand Prix θα βρίσκονται ο Τάκης Πουρναράκης και ο Πάνος Σεϊτανίδης, ενώ ο Τζώρτζης Μαρκογιάννης θα σχολιάζει στον αγώνα τις προσπάθειες των συναθλητών του από τη θέση του οδηγού.

Μετά το τέλος του αγώνα θα υπάρχει εκτενές post-race, με τον απόηχο της μάχης στο Κατάρ αλλά και πληθώρα θεμάτων, μεταξύ των οποίων και μία αποκλειστική συνέντευξη του δοκιμαστή της Scuderia Ferrari, Ρόμπερτ Σβάρτσμαν.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 23.30, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το TikTok F1 Live με τους Πουρναράκη-Σεϊτανίδη, μέσα από τα κανάλια redbullgre και gazzetta.gr.

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!