Ένας γύρος στην πίστα της Καταλονίας με τον Άλεξ Φοντάνα (vid)

Στάθης Κοκκορόγιαννης
Ένας γύρος στην πίστα της Καταλονίας με τον Άλεξ Φοντάνα (vid)
Πάρτε μία γεύση από αγωνιστικό αυτοκίνητο GT3 στην πίστα του Μοντμελό και πρωταγωνιστή τον Άλεξ Φοντάνα.

Ο τελευταίος αγώνας του GT World Challenge Europe διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Το Gazzetta βρίσκεται εκεί με απεσταλμένο τον Στάθη Κοκκορόγιαννη ο οποίος ακολουθεί την προσπάθεια του Ελληνοελβετού οδηγού, Άλεξ Φοντάνα και της Car Collection Motorsport στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

O Άλεξ μίλησε αποκλειστικά στο gMotion by Gazzetta για τις προσδοκίες του στο αγωνιστικό τριήμερο και κάλεσε τους Έλληνες φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να βλέπουν αγώνες αντοχής. Πώς είναι όμως η οδήγηση μέσα από ένα αγωνιστικό GT3;

Την απάντηση έρχεται να δώσει ο ίδιος ο Φοντάνα στο παρακάτω βίντεο. Οι μηχανικοί του, έβαλαν φρέσκα ελαστικά στην Porsche 911 GT3 και ο Φοντάνα σημείωσε την 4η ταχύτερη επίδοση της διαδικασίας Pre-Qualifying με χρόνο 1:41,41.

Οι κατατακτήριες δοκιμές για των αγώνων 3 ωρών του GT World Challenge Europe στη Βαρκελώνη θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 1/10 στις 10:45 ώρα Ελλάδος. Τα κόκκινα φώτα για τον τελικό του 2023 θα σβήσουν την ίδια ημέρα στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

Φωτογραφίες: Car Collection Motorsport

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!