Διέρρευσαν προδιαγραφές της Royal Enfield Himalayan 450

Κώστας Παστρίμας
Διέρρευσαν προδιαγραφές της Royal Enfield Himalayan 450
Από την Ινδία μας έρχονται νέα στοιχεία για την καινούρια Himalayan.

Η Royal Enfield εδώ και σχεδόν έναν χρόνο ετοιμάζει την έλευση της καινούριας Himalayan και πλέον είμαστε μια ανάσα πριν τα αποκαλυπτήρια. Σχεδιαστικά η μοτοσικλέτα θα έχει σίγουρα αλλαγές σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο, ωστόσο οι Ινδοί αποφάσισαν να διατηρήσουν τον vintage, περιπετειώδη χαρακτήρα του.

Η μεγάλη αλλαγή έρχεται από τον κινητήρα ο οποίος συνεχίζει να είναι μονοκύλινδρος, αλλά πλέον υγρόψυκτος. Ο κυβισμός έχει ανέβει στα 451,65 κ.εκ. και η απόδοσή του σχεδόν διπλασιάστηκε και φτάνει τους 41 ίππους.

Royal Enfield

Εκτός από τον κινητήρα, έχουμε τεχνικές πληροφορίες και για τις διαστάσεις της μοτοσικλέτας. Το μήκος της Himalayan 450 είναι 2,245 μέτρα με μεταξόνιο 1,510 μέτρα. Το ύψος είναι 1,316 μέτρα και το πλάτος 852 χιλιοστά. Οι αναρτήσεις είναι σίγουρα αναβαθμισμένες με ανεστραμμένο πιρούνι 43mm εμπρός και ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω.

Στον εξοπλισμό το σίγουρο είναι ότι το νέο Himalayan θα έχει TFT οθόνη πληροφοριών με σύστημα συνδεσιμότητας και πλοήγηση Στροφή/Στροφή. Οι τροχοί είναι ακτινωτοί 21 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω, ενώ τα φρένα θα έχουν δικάναλο ABS. Η καινούρια Himalayan θα παρουσιαστεί την 1η Νοεμβρίου, λίγο πριν την έναρξη της EICMA 2023 στο Μιλάνο.

Royal Enfield

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!