DS3 Esprit De Voyage: Η υπερπολυτελής έκδοση σύντομα και στην Ελλάδα

DS3 Esprit De Voyage: Η υπερπολυτελής έκδοση σύντομα και στην Ελλάδα

Κώστας Παστρίμας
DS3 Esprit De Voyage: Η υπερπολυτελής έκδοση σύντομα και στην Ελλάδα
Η γκάμα των εκδόσεων Esprit De Voyage της DS συμπληρώνεται με το DS3.

Η DS Automobiles έχει αποφασίσει στα μοντέλα της να δώσει κάτι ξεχωριστό, κάτι ιδιαίτερο το οποίο θα συνδυάζει την πολυτέλεια με τη μοναδικότητα. Αυτός είναι ο λόγος που δημιούργησε την έκδοση Esprit De Voyage την οποία και τοποθέτησε στα μοντέλα DS4, DS7 και DS9 δίνοντάς τους ακόμα μια δόση κομψότητας.

Εκείνο που έλειπε από τη σειρά Esprit De Voyage ήταν το DS3. Η εταιρεία ωστόσο δεν άργησε να προσθέσει και στο μικρότερο μέλος της γκάμας της την έκδοση Esprit De Voyage αναβαθμίζοντας την πολυτέλεια και το στυλ του. Το DS3 Esprit De Voyage είναι εξοπλισμένο με ένα φωτεινό εσωτερικό σε απόχρωση Pebble Grey, με το δέρμα Nappa να καλύπτει το ταμπλό, συνοδευόμενο από το χαρακτηριστικό ανάγλυφο του Esprit De Voyage.

DS

Η αποτύπωση ενός χάρτη της Ευρώπης στο ταμπλό, με ακτίνες που εκπέμπονται από ένα σημείο του Παρισιού, αντιπροσωπεύουν με τον πλέον κομψό τρόπο, τον τόπο καταγωγής αυτής της συλλογής: το DS Design Studio Paris.

DS

Εξωτερικά, η υπογραφή Esprit De Voyage είναι διακριτή στις μπροστινές πόρτες, ενώ και τα περιβλήματα των καθρεπτών έχουν ένα ειδικό σχέδιο χαραγμένο με λέιζερ, προσαρμοσμένο για να υποδηλώνει την κίνηση και την αεροδυναμική. Στο μπροστινό μέρος, η μάσκα, με τα DS Wings και την αντίστοιχη γρίλια σε Gloss Black, ξεχωρίζει από χρωμιωμένες ψηφίδες. Οι ζάντες Kyoto 18 ιντσών επίσης είναι ξεχωριστές με κορυφαίο φινίρισμα και ματ επίστρωση.

DS

Το DS 3 Esprit De Voyage διατίθεται με μια ποικιλία κινητήρων που ξεκινάει από το αμιγώς ηλεκτρικό με ισχύς 156 ίππους και μπαταρία 54 kWh για 402 χιλιόμετρα αυτονομίας. Επιπλέον, υπάρχει το σύνολο βενζίνης PureTech 130 Automatic με 130 ίππους και αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων, όπως και το σύνολο diesel BlueHDi 130 Automatic με 130 ίππους και αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.

Το DS 3 Esprit de Voyage θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά στα τέλη του 2023.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!