DS Automobiles: Έτοιμη να λάμψει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού

DS Automobiles: Έτοιμη να λάμψει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού

Κώστας Μπιτσικώκος
DS Automobiles: Έτοιμη να λάμψει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού
Η premium γαλλική μάρκα θα παρουσιάσει την ανανεωμένη γκάμα μοντέλων, με το νέο DS 3 να πραγματοποιεί την παγκόσμια πρεμιέρα του στην Πόλη του Φωτός.

Αγωνιζόμενη… εντός έδρας, η DS Automobiles ετοιμάζεται να δώσει εντυπωσιακό «παρών» στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού (Mondial de l'Auto). Η πολυτελής γαλλική μάρκα του Ομίλου Stellantis θα παρουσιάσει την ηλεκτρική γκάμα μοντέλων της, ενώ το νέο DS 3 θα εμφανιστεί για πρώτη φορά σε έκθεση αυτοκινήτου.

Η ιδιαίτερη σχεδίαση του περιπτέρου της DS Automobiles αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τους επισκέπτες της έκθεσης, που θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τη γαλλική μάρκα και την «τέχνη του ταξιδιού». Η αρχή γίνεται με τη δημιουργία του περιπτέρου της DS Automobiles, όπου κυριαρχούν τα ποιοτικά υλικά σε κάθε σημείο.

Το νέο DS 3, που αποκαλύφθηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο κοινό κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Παρισιού 2022. Στο περίπτερο της, η DS Automobiles αποκαλύπτει όμως κι άλλα νέα:

το DS 9 E-TENSE OPÉRA PREMIÈRE, την ναυαρχίδα της σε μία περιορισμένη έκδοση που επιδεικνύει την γαλλική τεχνογνωσία στα πολυτελή αυτοκίνητα και μια μεγάλη αυτονομία μηδενικών εκπομπών ρύπων,

DS Automobiles

το DS 4 με ένα νέο πακέτο premium προδιαγραφών και επίσης μεγαλύτερη αυτονομία μηδενικών εκπομπών ρύπων, καθώς και το νέο DS 7 που πρωτοπαρουσιάστηκε λίγους μήνες πριν.

Μαζί με τη νέα γκάμα των επιβατικών της μοντέλων, η DS Automobiles παρουσιάζει επίσης το εργαστήριο υψηλής απόδοσης, υψηλής τεχνολογίας DS E-TENSE PERFORMANCE, αλλά και το μονοθέσιο DS E-TENSE FE21 της Formula E.

DS Automobiles

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!