Αυτή είναι η τιμή της νέας Mercedes-Benz GLC Coupe

Αυτή είναι η τιμή της νέας Mercedes-Benz GLC Coupe

Κώστας Παστρίμας
Αυτή είναι η τιμή της νέας Mercedes-Benz GLC Coupe
Η Mercedes-Benz ανακοίνωσε την έλευση και τις τιμές της επιβλητικής GLC Coupe στην Ελλάδα.

Η κομψή και πολυτελέστατη Mercedes-Benz GLC Coupe προσγειώθηκε στην Ελλάδα και είναι έτοιμη να γεμίσει οδηγικές εμπειρίες τους οδηγούς. Το πολυτελές SUV έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αποπνέει κομψότητα, δυναμισμό και διάθεση για περιπέτεια ακόμη και όταν είναι σταματημένη. Οι εντυπωσιακές επιφάνειες και οι όμορφα διαμορφωμένες ακμές καθορίζουν τη χαρακτηριστική της εμφάνιση, η οποία ολοκληρώνεται με τη διαρρύθμιση του υψηλής ποιότητας εσωτερικού χώρου.

Όλα τα μοντέλα εξοπλίζονται με τεχνολογία ηλεκτρικού συστήματος κίνησης, είτε ως plug-in υβριδικά με επαρκή ηλεκτρική αυτονομία για τις καθημερινές ανάγκες, είτε ως ήπια υβριδικά με τεχνολογία 48 Volt και ενσωματωμένη μίζα-δυναμό για πρόσθετη ενίσχυση και ανάκτηση ενέργειας. Η ισχύς ξεκινάει από τους 204 ίππους και φτάνει μέχρι τους 269 ίππους με επιλογές βενζίνης, diesel και υβριδικές.

Mercedes

Η Mercedes-Benz δεν θα μπορούσε να μη βάλει όλη της την ποιότητα στη νέα GLC Coupe προσφέροντας στον οδηγό πολυτέλεια και άνεση. Το μεγάλο SUV λοιπόν είναι αθόρυβο, πολυτελές και φιλόξενο συνδυάζοντας την υψηλή τεχνολογία (σύστημα MBUX με infotainment τελευταίας γενιάς) με τα ποιοτικά υλικά κατασκευής. Η λειτουργία MBUX Smart Home μετατρέπει την GLC Coupe σε ένα κινητό κέντρο ελέγχου για το δικτυωμένο σπίτι, ενώ παράλληλα η φωνητική υποβοήθηση MBUX έχει εμπλουτιστεί με μια νέα υπηρεσία Mercedes me, τον ηχητικό οδηγό διαδρομής «Tourguide».

Mercedes-Benz

Όσο για την οδηγική απόλαυση αυτή είναι εγγυημένη με την GLC Coupe. Χάρη στις κορυφαίες αναρτήσεις (προαιρετικά η αερανάρτηση AIRMATIC), το εντυπωσιακά ακριβές σύστημα διεύθυνσης και τα προηγμένα ηλεκτρονικά βοηθήματα, ο οδηγός απολαμβάνει ένα αυτοκίνητο ικανό να τον συναρπάσει στις στροφές, να τον κινήσει με ασφάλεια στο ταξίδι και την πόλη και ταυτόχρονα να τον βγάλει εκτός δρόμου για εξερεύνηση νέων μονοπατιών. Το νέο μενού ρυμουλκούμενου «Trailer» και ο προγραμματισμός διαδρομής με ρυμουλκούμενο καθιστούν ασφαλέστερη και ευκολότερη την οδήγηση με ρυμουλκούμενο. Επιπλέον, η τετρακίνηση 4MATIC παρέχει εξαιρετική πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια δρόμου.

Mercedes

Η νέα Mercedes-Benz είναι πλέον διαθέσιμη στην Ελλάδα με την τιμή της να ξεκινάει από τις 88.099 ευρώ (GLC 300 4MATIC) και να φτάνει στην έκδοση GLC 400e 4MATIC τις 97.750 ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!