Άρχισε η παραγωγή του νέου Fiat 600e

Άρχισε η παραγωγή του νέου Fiat 600e

Κώστας Παστρίμας
Άρχισε η παραγωγή του νέου Fiat 600e
Στο εργοστάσιο Τίχε της Πολωνίας ξεκίνησε η παραγωγή του νέου ηλεκτρικού Fiat 600e.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Fiat με ιδιαίτερο ενθουσιασμό παρουσίασε το νέο της αμιγώς ηλεκτρικό 600e. Το καινούριο αυτοκίνητο ανήκει στην κατηγορία των B-SUV και βασίζεται σε έναν όμορφο, νεανικό σχεδιασμό που φέρνει μια φρεσκάδα στην γκάμα της Fiat.

Το νέο Fiat 600e είναι εξοπλισμένο με δοκιμασμένα συστήματα ηλεκτροκίνησης της Fiat τα οποία έχουν ξεχωρίσει σε διάφορα μοντέλα για την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά τους. Από την άλλη η τεχνολογικά προηγμένη μπαταρία υπόσχεται περισσότερα από 400 χιλιόμετρα αυτονομίας σε μεικτή χρήση και σχεδόν 600 χιλιόμετρα αυτονομίας στην πόλη.

fiat

Το Fiat 600e ξεκίνησε επίσημα την παραγωγή του στις 7 Σεπτεμβρίου στο εργοστάσιο Τίχε της Πολωνίας. Το πρώτο μοντέλο που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής ήταν ένα 600e La Prima σε πορτοκαλί χρώμα Sun of Italy.

fiat

Το καινούριο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Fiat θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, την La Prima και την Red. Στόχος του μοντέλου είναι να κερδίσει το νεανικό κοινό που αποζητάει μια βιώσιμη και μοδάτη λύση για τις καθημερινές μετακινήσεις και όχι μόνο.

fiat

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!