Αυτή είναι η μία και μοναδική Bentley Continental GT Speed

Αυτή είναι η μία και μοναδική Bentley Continental GT Speed

Κώστας Παστρίμας
Αυτή είναι η μία και μοναδική Bentley Continental GT Speed
Η Bentley γιόρτασε τα 20 χρόνια της Continental GT με μια ειδική έκδοση του θρυλικού Speed.

Στις αρχές του 2000 η Bentley έκανε μια νέα αρχή παρουσιάζοντας την Continental GT. Το αυτοκίνητο γνώρισε τεράστια επιτυχία και χαρακτήρισε μια ολόκληρη εποχή, δεκαπλασιάζοντας τις πωλήσεις της εταιρείας σε μια περίοδο η οποία ήταν εξαιρετικά δύσκολη.

Η πρώτη εκείνη Continental GT του 2003 ανανεώθηκε από το Heritage Collection της Bentley και έγινε ένα σύμβολο για την μάρκα χρησιμοποιώντας το χρώμα Cypress Green με εσωτερικό από δερμάτινη επένδυση Saddle και καπλαμά Burr Walnut.

Bentley

Για να γιορτάσει αυτό το τόσο σημαντικό μοντέλο που κλείνει φέτος τα 20 χρόνια παρουσίας, η Bentley δημιούργησε ένα μοναδικό αυτοκίνητο αφιερωμένο στην Continental GT. Η Continental GT Speed του 2023 βασίστηκε στο αυθεντικό μοντέλο και παρουσιάστηκε στο «The Quail, A Motorsports Gathering» στο Μοντερέι της Καλιφόρνια.

Benelli

Η κατά παραγγελία Continental GT Speed 2023 φέρει ένα ειδικά κατασκευασμένο εσωτερικό, εμπνευσμένο από αυτό της επιφανούς προγόνου της. Αυτό το επετειακό μοναδικό αυτοκίνητο έχει ήδη πουληθεί, παραδόθηκε στον νέο του ιδιοκτήτη στο The Quail και αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα τεσσάρων μηνών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων για τον εορτασμό αυτού του ορόσημου στην ιστορία της Bentley.

Bentley

Η Bentley θα συνεχίσει την περιοδεία της σε όλο τον κόσμο με αφορμή τα 20 χρόνια της Continental GT. Μετά λοιπόν από την Καλιφόρνια έχει προγραμματίσει επισκέψεις σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Κίνα, την Ασία, τον Ειρηνικό και τις ΗΠΑ, με τελικό προορισμό το BEntley Dream Factory στο Κρού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!