Η συνεργασία TVS και BMW Motorrad γέννησε την CE 02

Κώστας Παστρίμας
Η συνεργασία TVS και BMW Motorrad γέννησε την CE 02
Η BMW Motorrad και η TVS γιορτάζουν φέτος τα 10 χρόνια συνεργασίας και υπόσχονται πολλά ηλεκτρικά δίκυκλα τα επόμενα 10 χρόνια.

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την επίσημη συνεργασία της BMW Motorrad με την ινδική TVS. Η συνεργασία ξεκίνησε με στόχο την εξέλιξη και κατασκευή μικρού κυβισμού μοτοσικλετών με αποτέλεσμα να έχουμε την άκρως επιτυχημένη σειρά μοτοσικλετών G310 της BMW Motorrad.

Τα G310 R και G310 GS γνώρισαν μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη και συνεχίζουν να πουλάνε σαν ζεστό ψωμί καθώς μέχρι τώρα το 2023 έχουν παραδοθεί περισσότερες από 4.000 μονάδες μέσα σε μόλις 6 μήνες.

BMW Motorrad

Πριν από περίπου 3 χρόνια η TVS με την BMW Motorrad προχώρησαν σε μια νέα κατεύθυνση όσον αφορά τα μοντέλα πάνω στα οποία θα δουλέψουν. Η ηλεκτροκίνηση μπήκε στο επίκεντρο των δύο εταιριών και ξεκίνησε ο προγραμματισμός για μια νέα σειρά ηλεκτρικών μοτοσικλετών πόλης που θα συνδυάζουν την τεχνολογία και την ποιότητα των δύο κατασκευαστών.

BMW Motorrad

Ο πρώτος καρπός αυτής της συνεργασίας ήταν η έλευση της CE 02, της νεανικής ηλεκτρικής μοτοσικλέτας με την οποία η BMW Motorrad ετοιμάζεται το 2024 να κατακτήσει τους δρόμους των ευρωπαϊκών πόλεων και όχι μόνο. Πάνω στην πλατφόρμα της CE 02 αναμένεται να πατήσουν και άλλα projects τα οποία θα τα δούμε τα επόμενα δύο χρόνια να διευρύνουν την γκάμα των ηλεκτρικών πόλης της BMW Motorrad.

BMW Motorrad

Ο Μάρκους Σράμ, δήλωσε: «Η επέτειος των 10 ετών είναι μια εντυπωσιακή απόδειξη επιτυχίας και δύναμης της συνεργασίας BMW Motorrad και TVS. Αυτό που ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια, εξελίχθηκε σε μια ιστορία επιτυχίας. Η δυνατή μας συνεργασία οδήγησε στην εξέλιξη εντυπωσιακών προϊόντων κάτω από τα 500 κ.εκ. και η επιτυχία των G310R και G310GS έχει γίνει πυλώνας στην παγκόσμια επιτυχία της BMW Motorrad».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!