Νέο ΔΣ για το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα»

Newsroom
Νέο ΔΣ για το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα»
Το Gazzetta παραμένει στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για την αυτοκίνηση με τον Νίκο Γιαννούλα του gMotion να εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του «ΑΤΧ».

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Δημοσιογράφων για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα, στο πλαίσιο της οποίας συζητήθηκε η αναθεώρηση του καταστατικού του, ενώ πραγματοποιήθηκαν και εκλογές για την ανάδειξη της καινούριας του διοίκησης.

Στη Γενική Συνέλευση του Αυτοκινήτου της Χρονιάς για την Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023, στο φιλόξενο χώρο της ΄Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων (ΕΣΗΕΑ), έγινε ο απολογισμός της δράσης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και αναδείχτηκε νέο Δ.Σ. ύστερα από εκλογές. Παράλληλα, συζητήθηκε η πορεία και οι μελλοντικοί στόχοι του Συλλόγου, καθώς και η τροποποίηση του καταστατικού του, η οποία προχωρά με γρήγορο ρυθμό.

Λίγες μέρες αργότερα, στις αρχές Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε η σύσταση σε σώμα του νέου επταμελούς διοικητικού συμβουλίου στο πλαίσιο της οποίας έγινε η κατανομή αρμοδιοτήτων ως εξής:

- Πρόεδρος: Νίκος Λουπάκης
- Αντιπρόεδρος: Γιάννης Λημναίος
- Γενικός Γραμματέας: Νίκος Γιαννούλας
- Ταμίας: Γιάννης Τσιγκρής
Μέλη:
- Γιώργος Βαρίνος
- Σωτήρης Βουτσελάς,
- Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος

atx

Στόχος του νέου Δ.Σ. είναι η περαιτέρω ενδυνάμωση της εξωστρέφειας του θεσμού, προκειμένου αυτός να αποκτήσει έναν ακόμη πιο ενεργό ρόλο στην αγορά αυτοκινήτου και την κοινωνία, ενισχύοντας την επικοινωνία των δράσεών του και την ενημέρωση/εκπαίδευση του κοινού για τη νέα εποχή της Αυτοκίνησης, όπως αυτή διαμορφώνεται μέσω των μεγάλων αλλαγών που συντελούνται σε επίπεδο τεχνολογίας – και όχι μόνο!

Ο θεσμός «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» έχει άλλωστε μακρά ιστορία 16+ ετών. Όλα αυτά τα χρόνια, επιδιώκει συνεχώς να είναι δραστήριος και συμμέτοχος στα δρώμενα, συμβάλλοντας στην εξέλιξη του κλάδου του αυτοκινήτου στη χώρα μας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!