Συνεργασία Peugeot Motocycles με την DAB Motors

Συνεργασία Peugeot Motocycles με την DAB Motors
Η Peugeot Motocycles στρέφεται δυναμικά προς τις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες με σύμμαχο την DAB Motors.

Η Peugeot Motocycles έχει ξεκινήσει την αντεπίθεση της προς όλες τις κατευθύνσεις παρουσιάζοντας νέα scooter και μοτοσικλέτες σε πολλές κατηγορίες. Ακόμα ένας τομέας στον οποίο φαίνεται να ρίχνει το βάρος της η γαλλική φίρμα είναι στις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες, κάτι που αποδεικνύεται από τη νέα συνεργασία με την DAB Motors.

Η DAB Motors είναι μια γαλλική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών μοτοσικλετών έχοντας παρουσιάσει ένα πρωτότυπο μοντέλο υψηλού επιπέδου με τεχνολογία αιχμής. Το κορυφαίο της μοντέλο είναι το Concept-E, μια σπορ naked μοτοσικλέτα με ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 14 ίππων με επιδόσεις αντίστοιχες μοτοσικλέτας 125 κ.εκ.

Peristeras

Το συγκεκριμένο μοντέλο πλέον θα εξελιχθεί και θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο της Peugeot Motocycles στο Μαντέουρ της Γαλλίας, ενώ σε δεύτερη φάση θα ξεκινήσει η παραγωγή του στη Γαλλία.

Peugeot

Ο CEO της Peugeot Motocycles, Σεμπαστιέν Μας, σχολίασε: «Το βασικό κίνητρο της συνεργασίας με την DAB Motors είναι η υπόσχεση να παρέχουμε ενθουσιασμό στους ανθρώπους. Αυτή η δυνατή δέσμευση μας οδήγησε να μπούμε στην ηλεκτροκίνηση, χτίζοντας πάνω στην κληρονομιά των 125 χρόνων. Παράλληλα, οι δύο εταιρείες έχουν τις ρίζες τους στη Γαλλία. Είμαστε περήφανοι που κατασκευάζουμε την πολυτελή γκάμα μας τοπικά, διατηρώντας την δυνατή μας τεχνογνωσία και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της γαλλικής βιομηχανίας».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!