Στην Ελλάδα η Voge AC525X, πόσο κοστίζει; (vid)

Κώστας Παστρίμας
Στην Ελλάδα η Voge AC525X, πόσο κοστίζει; (vid)
Η Voge καλωσορίζει στην Ελλάδα το νέο της scrambler AC525X με νέο κινητήρα και πλούσιο εξοπλισμό.

Η σειρά Advanced Classic της Voge αναβαθμίζεται για το 2023 με την έλευση του νέου AC525X. Το καινούριο scrambler της premium κινεζικής μάρκας είναι εμπνευσμένο σχεδιαστικά από τις ρομαντικές μοτοσικλέτες του παρελθόντος έχοντας παράλληλα σύγχρονες τεχνικές λύσεις και πολύ πλούσιο εξοπλισμό.

Η Voge χρησιμοποίησε σαν βάση για την κατασκευή του ACX το modern classic μοντέλο δρόμου 500AC. Το πνεύμα scrambler τονίζεται από τις ακτινωτές ζάντες, τον τροχό των 19 ιντσών μπροστά, τα ελαστικά διπλής χρήσης, το ψηλά τοποθετημένο τελικό της εξάτμισης, το ρεζερβουάρ σε σχήμα «δάκρυ» και τη μικρή αεροδυναμική ζελατίνα.

Voge

Βασικό στοιχείο της νέας μοτοσικλέτας είναι ο καινούριος δικύλινδρος κινητήρας των 494 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 47,6 ίππους και 44, 5 Nm ροπής. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι 6τάχυτο μηχανικό, ενώ στην ομαλή μετάδοση συμβάλει και ο συμπλέκτης ολίσθησης. Πολύ ποιοτικές είναι και οι αναρτήσεις της AC525X με KYB ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα είναι της Nissin με ABS της Bosch.

Voge

Στον εξοπλισμό, η καινούρια scrambler της Voge διαθέτει μεγάλη ψηφιακή οθόνη TFT 7 ιντσών με προηγμένο σύστημα συνδεσιμότητας, LED φώτα, USB θύρα φόρτισης και πρίζα 12 V.

Voge

Η διάθεση της AC525X στη χώρα μας ξεκίνησε, με την τιμή της να έχει οριστεί στις 5.945 ευρώ να αναδεικνύεται σε Διατίθεται σε έναν μοντέρνο χρωματικό συνδυασμό και καλύπτεται από εγγύηση δύο ετών χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό.

Βίντεο του Voge AC525X.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!