Οι Voge απέκτησαν το ψηφιακό τους “σπίτι” στην Ελλάδα (pics & vid)

Gazzetta team
Οι Voge απέκτησαν το ψηφιακό τους “σπίτι” στην Ελλάδα (pics & vid)
Στη διεύθυνση https://voge.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα πάντα για τη νέα μάρκα που μόλις έφτασε στη χώρα μας.

Οι μοτοσικλέτες της Voge μόλις ξεκίνησαν το μεγάλο ταξίδι τους και στη χώρα μας, με πλειάδα νέων μοντέλων στη μικρή και μεσαία κατηγορία κυβισμού. Ταυτόχρονα ξεκίνησε και η online παρουσία τους, στην επίσημη σελίδα της μάρκας για την Ελλάδα. Με ένα κλικ, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί για τα διαθέσιμα μοντέλα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, τις τιμές, το δίκτυο των συνεργατών σε όλη τη χώρα και τα νέα που αφορούν στη μάρκα.

Ποια είναι η Voge

Η Voge Motorcycles δημιουργήθηκε από τη Loncin Industries Ltd και προσφέρει μια πλήρη γκάμα στην κατηγορία των πολυτελών μοτοσυκλετών μεσαίου κυβισμού. Σε πρώτη φάση, η Voge διαθέτει μοτοσυκλέτες Street και Street Adventure με μονοκύλινδρους και δικύλινδρους σε σειρά κινητήρες 300 και 500 κ.εκ.

Όλα τα μοντέλα της Voge χαρακτηρίζονται από προσεγμένη αισθητική, σημασία στη λεπτομέρεια, μοναδικό φινίρισμα και συναρμογή υλικών. Στόχος της Voge είναι οι μοτοσικλέτες της να αποτελέσουν σημείο αναφοράς στην κατηγορία τους τόσο για την απόδοση, όσο επίσης για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους.

Voge

Για την επίτευξη του παραπάνω στόχου όλα τα μοντέλα της Voge χρησιμοποιούν περιφερειακά κορυφαίων κατασκευαστών, όπως συστήματα ABS της Bosch, φρένα της Nissin και αναρτήσεις της Kayaba.

Από τις αρχές Μαΐου, η Voge Motorcycles ξεκινά την παρουσία της στην Ελληνική αγορά με 4 μοντέλα, τα street naked 300R/500R, το adventure 500DS και το modern classic 300AC, ενώ ένα μήνα αργότερα θα ακολουθήσει και το adventure 300DS.

Τα διαθέσιμα μοντέλα και τιμές

Voge 300AC

Voge 300 AC

Vintage αισθητική αλλά σύγχρονη τεχνολογία, συνδυάζονται ιδανικά σε αυτό το modern classic μοντέλο.

Διαθέτει μονοκύλινδρο υγρόψυκτο κινητήρα 300 κυβικών που αποδίδει 29 ίππους και 25Nm ροπής, δικάναλο ABS της Bosch, φρένα με τρία δισκόφρενα, μπροστινή ανάρτηση με ανεστραμμένο πιρούνι και πίσω μονό αμορτισέρ με μοχλικό σύστημα, φώτα Full LED και θύρα USB. Τιμή: 3.840 ευρώ.

Voge 300R

Voge 300 R

Διαθέτει μονοκύλινδρο υγρόψυκτο κινητήρα 300 κυβικών που αποδίδει 29 ίππους και 25Nm ροπή. Άρτια αισθητικά και λειτουργικά, αποτελεί ιδανική πρόταση για νέους αναβάτες ή καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη.

Διαθέτει σωληνωτό πλαίσιο τύπου χωροδικτύωμα, δικάναλο ABS της Bosch, φρένα με τρία δισκόφρενα, ανάρτηση με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω, που εδράζεται με μοχλικό στο ψαλίδι, θύρα φόρτισης USΒ, ψηφιακά όργανα και φώτα Full LED. Τιμή: 3.675 ευρώ.

Voge 500R

Voge 500 R

Εντυπωσιακό street fighter, με αισθητική και τεχνικά χαρακτηριστικά που ενθουσιάζουν. Διαθέτει υγρόψυκτο, δικύλινδρο, σε σειρά κινητήρα 500 κυβικών, με απόδοση ισχύος 46 ίππων και 42,5Nm ροπής.

Διαθέτει δικάναλο ABS της Bosch, φρένα της Nissin με τρία δισκόφρενα, ανάρτηση της Kayaba (KYB) με ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ. εμπρός, μονό αμορτισέρ με μοχλικό σύστημα πίσω, φώτα Full LED, θύρα USB και όργανα με οθόνη LCD με πλήρεις ενδείξεις. Τιμή: 5.895 ευρώ.

Voge 300DS

Voge 300 DS

Εξαιρετικά πρακτική και οικονομική adventure μοτοσικλέτα, για διαδρομές μέσα και έξω από την πόλη. Διαθέτει μονοκύλινδρο υγρόψυκτο κινητήρα 300 κυβικών που αποδίδει 29 ίππους και 25Nm ροπής, δικάναλο ABS της Bosch και φρένα με δισκόφρενα μαργαρίτα.

Η ανάρτηση υλοποιείται με ανεστραμμένο πιρούνι 35 χιλ εμπρός και μονό αμορτισέρ με μοχλικό σύστημα πίσω. Τα φώτα είναι Full LED, η οθόνη του πίνακα οργάνων LCD με πλήρεις ενδείξεις και ο ανεμοθώρακας ρυθμιζόμενος σε ύψος. Τιμή: 3.890 ευρώ.

Voge 500DS

Voge 500 DS

Η μεγάλη αδελφή του 300DS είναι μια πραγματικά πολυτάλαντη μοτοσικλέτα, με δυνατότητα για καθημερινές μετακινήσεις αλλά και συναρπαστικά, μεγάλα ταξίδια. Ο δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας των 500 κυβικών είναι υγρόψυκτος και αποδίδει 46 ίππους ισχύος και 42,5Nm ροπής.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει προστατευτικά κάγκελα, ρυθμιζόμενο σε ύψος ανεμοθώρακα, στάνταρ έγχρωμη οθόνη TFT με πλήρεις ενδείξεις (ακόμα και για την πίεση των ελαστικών) και σύνδεση με smartphone μέσω bluetooth.

Η ανάρτηση έχει την υπογραφή της Kayaba (KYB) και αποτελείται από ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ εμπρός και μονό αμορτισέρ με μοχλικό πίσω. Διαθέτει δικάναλο ABS της Bosch, φρένα με τρία δισκόφρενα της Nissin και φώτα Full LED. Τιμή: 5.995 ευρώ.

Η 500DS διατίθεται και στην έκδοση ACC, που περιλαμβάνει δύο πλευρικές βαλίτσες και ένα top case από αλουμίνιο. Τιμή: 6.495 ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του InMotion στο Facebook!