Στην Ελλάδα το ηλεκτρικό Zeeho AE8+, πόσο κοστίζει;

Κώστας Παστρίμας
Στην Ελλάδα το ηλεκτρικό Zeeho AE8+, πόσο κοστίζει;
Η Muvus ανακοίνωσε την έλευση του «διαστημικού» Zeeho AE8+ με πλούσιο εξοπλισμό και ανταγωνιστική τιμή.

Στην έκθεση EICMA 2022, ένα από τα θέματα που μας απασχόλησαν ήταν η ανακοίνωση της επίσημης συνεργασίας της CFMoto με την Zeeho. Στόχος ήταν η κινεζική μάρκα να επεκταθεί στα ηλεκτρικά δίκυκλα με την από κοινού εξέλιξη μοντέλων και πλέον τα πρώτα δείγματα αυτής της συνεργασίας μπορούμε να τα δούμε και στη χώρα μας.

Η Muvus λοιπόν ανακοίνωσε την έλευση στην Ελλάδα των νέων Zeeho AE8+ και AE8S+ τα οποία έρχονται με ιδιαίτερο σχεδιασμό πολύ πλούσιο εξοπλισμό και καλές επιδόσεις να παλέψουν για την κορυφή της κατηγορίας. Δυνατό σημείο του AE8+ είναι ο ισχυρός υδρόψυκτος ηλεκτροκινητήρας ο οποίος αποδίδει 12,5 kW και χαρίζει εξαιρετικές επιδόσεις στο scooter.

zeeho

Πιο συγκεκριμένα η τελική ταχύτητα ξεπερνάει τα 100 Km/h και τα 0-50 Km/h επιτυγχάνονται σε μόλις 2,6 δευτερόλεπτα. Οι δύο μπαταρίες είναι λιθίου και χαρίζουν αυτονομία 120-140 χιλιομέτρων στο ΑΕ8+. Στον τομέα της οδηγικής συμπεριφοράς η Zeeho έχει επιλέξει ποιοτικές αναρτήσεις και φρένα της Brembo με ABS της Bosch.

zeeho

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης σύστημα εκκίνησης μέσω εφαρμογής στο smartphone, οθόνη TFT 5 ιντσών στο AE8+ και τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς. Η τιμή των scooter έχει οριστεί για το AE8+ στις 5.490 ευρώ και για το AE8S+ στις 5.990 ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!