CFMoto: Το πρώτο «παιδί» της συνεργασίας με την Zeeho (vid)

CFMoto: Το πρώτο «παιδί» της συνεργασίας με την Zeeho (vid)
Η Zeeho παρουσίασε την ηλεκτρική μοτοσικλέτα C!ty ανοίγοντας το δρόμο του μέλλοντος.

Ένα από τα πιο σημαντικά νέα της CFMoto στη διάρκεια της Έκθεσης EICMA στο Μιλάνο τον περασμένο Νοέμβριο ήταν η νέα συνεργασία με την Zeeho. Η κινεζική μάρκα ειδικεύεται στις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες και scooter και από κοινού υποσχέθηκαν ότι θα ξεκινήσουν να κατασκευάζουν ποιοτικές ηλεκτρικές μοτοσικλέτες για την αγορά της Ευρώπης.

Τα πρώτα βήματα έγιναν με το scooter AE8 και τώρα ήρθε η ώρα για μια νέα ηλεκτρική μοτοσικλέτα. Το όνομα της μοτοσικλέτας είναι C!ty και είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις την Play και την Fun. Στο κομμάτι του σχεδιασμού η C!ty είναι μια μίνιμαλ κατασκευή η οποία βασίζεται στο αλουμινένιο πλαίσιο και την μεγάλη μπαταρία, που είναι τοποθετημένη μέσα στο πλαίσιο.

CFMoto

Ο ηλεκτροκινητήρας είναι τοποθετημένος στο κέντρο και έχει απόδοση 2,3 ίππους κάτι που μεταφράζεται σε τελική ταχύτητα 45 Km/h. Η μπαταρία από την άλλη είναι λιθίου αποσπώμενη με αυτονομία της τάξης των 70 χιλιομέτρων ενώ η πλήρης φόρτιση γίνεται σε οικιακή πρίζα σε περίπου 5 ώρες.

cf

Η μετάδοση γίνεται με αλυσίδα στον πίσω τροχό (17 ιντσών εμπρός πίσω), με τις αναρτήσεις και τα φρένα να είναι ποιοτικά με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω. Ίσως το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του Zeeho C!ty είναι το σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί που δεν έχει πομπό, αλλά το smartphone του ιδιοκτήτη. Η μοτοσικλέτα θα εκκινήσει μόνο όταν το smartphone αναγνωρίσει τη μοτοσικλέτα μέσω Bluetooth. Αυτό που μένει είναι το C!ty να έρθει στην Ευρώπη με τη τιμή του να κυμαίνεται κοντά στα 1.500 ευρώ.

Βίντεο του C!ty.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!