Σε ρόλο ροκ σταρ ο Λεκλέρ (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Σε ρόλο ροκ σταρ ο Λεκλέρ (vid)
Ένα σύντομο video είναι ενδεικτικό της φρενίτιδας που επικρατεί κάποιες φορές σχετικά με τους οδηγούς της F1.

Για μία ακόμα χρονιά, ο Σαρλ Λεκλέρ περιορίστηκε σε ένα μάλλον απογοητευτικό αποτέλεσμα στο Grand Prix του Μονακό – τον εντός έδρας αγώνα του. Παρά τη δυναμική του παρουσία στις κατατακτήριες δοκιμές, στον αγώνα ο Μονεγάσκος περιορίστηκε στην έκτη θέση.

Η «κατάρα» που δεν τον αφήνει να πρωταγωνιστήσει εντός έδρας συνεχίστηκε. Πέρυσι έμεινε τέταρτος στον πρώτο του τερματισμό στο Πριγκιπάτο ως οδηγός της Formula 1, φέτος τερμάτισε ξανά αλλά έμεινε ακόμα πιο πίσω. Πληρώνοντας σε μεγάλο βαθμό την ποινή που έλαβε το Σάββατο, επειδή έκλεισε τον Λάντο Νόρις, με αποτέλεσμα να πέσει από την τρίτη θέση του grid στην έκτη.

Στον αγώνα μπορεί η Ferrari SF-23 να μη του επέτρεψε να αλλάξει τις εις βάρος του ισορροπίες αλλά αυτό δεν μείωσε στο ελάχιστο τη θέληση όλων όσοι βρέθηκαν στην Κυανή Ακτή, να πάρουν ένα αυτόγραφό του ή ν φωτογραφηθούν πλάι του.

Είναι ενδεικτικό το video που ακολουθεί, ο πανικός που επικρατεί στην προσπάθεια του 25χρονου να αποχωρήσει από τα paddock.

Αγωνιστικά, στην Ισπανία τα πράγματα χειροτέρεψαν, καθώς έμεινε εκτός βαθμών. Μένει να δούμε αν θα καταφέρει την επόμενη Κυριακή, στον Καναδά, να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Φωτογραφίες: Scuderia Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!