F1 - Αλόνσο: «Στον Καναδά θα τους τσακίσουμε»

F1 - Αλόνσο: «Στον Καναδά θα τους τσακίσουμε»
Έτοιμος να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και μάλιστα άμεσα είναι ο Ισπανός οδηγός της Aston Martin.

Για πρώτη φορά στη φετινή χρονιά, η Aston Martin δεν είχε ρυθμό για να παλέψει για το βάθρο σε αγώνα της Formula 1. O Ισπανός είχε μέτρια απόδοση στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Ισπανίας και στα τελικά αποτελέσματα της Κυριακής τερμάτισε στην 7η θέση.

Στην πίστα η AMR23 ήταν καθαρά το τέταρτο ταχύτερο μονοθέσιο πίσω από τις Red Bull RB19, Mercedes W14 και Ferrari SF-23. Στο στρατόπεδο του Σίλβερστον γνωρίζουν πως δεν πρέπει να μείνουν πίσω από τον ανταγωνισμό και ετοιμάζουν άμεσα την αντεπίθεσή τους.

Ο Φερνάντο Αλόνσο αποκάλυψε στο SoyMotor το πλάνο αναβαθμίσεών των «πράσινων» και έστειλε μήνυμα προς τον ανταγωνισμό.

«Στον Καναδά θα έχουμε αναβαθμίσεις και στο Σίλβερστον το ίδιο. Η ταχύτητά μας εξαρτάται από τις βελτιώσεις που θα έχει ο καθένας. Με έναν καλό γύρο στις κατατακτήριες της Ισπανίας θα ήμασταν μαζί με τον Λιούις Χάμιλτον στην κατάταξη. Έτσι, θα είχαμε καλύτερη ευκαιρία ώστε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ο ρυθμός εξέλιξης είναι ένας αγώνας και πιστεύω πως στον Καναδά θα τους τσακίσουμε», είπε ο Ισπανός.

Μετά από επτά αγωνιστικά τριήμερα, ο Αλόνσο είναι στην 3η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών με 99 βαθμούς. Η διαφορά του από τον δεύτερο, Σέρχιο Πέρεζ, είναι 18 πόντοι ενώ από τον τέταρτο Χάμιλτον, είναι στους 12.

Φωτογραφίες: Aston Martin

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!