Στο Μουτζέλο η παρουσίαση του MotoGP 23 (vid)

Στο Μουτζέλο η παρουσίαση του MotoGP 23 (vid)
Στο GP της Ιταλίας θα παρουσιαστεί το videogame MotoGP 23

H Dorna σε συνεργασία με την Milestone ανακοίνωσαν ότι η επίσημη παρουσίαση του νέου videogame MotoGP 23 θα πραγματοποιηθεί στη διάρκεια του Ιταλικού Grand Prix στην πίστα του Μουτζέλο. Το πολυαναμενόμενο νέο παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στις κονσόλες PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch και στην πλατφόρμα Steam.

Το καινούριο videogame διαθέτει μερικά φρέσκα χαρακτηριστικά όπως το αναβαθμισμένο Career Mode το οποίο πλέον επιτρέπει την συναναστροφή του αναβάτη-παίκτη με άλλους παίκτες στο διαδίκτυο. Αυτή η διαδραστικότητα μπορεί να επηρεάσει την απόδοση του αναβάτη καθώς εξελίσσεται μέσω της τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιεί το παιχνίδι.

MotoGP

Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο που προστίθεται είναι οι αγώνες Flag-to-Flag, στους οποίους οι αναβάτες έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν μοτοσικλέτες αν ο καιρός έχει διακυμάνσεις. Φυσικά, το δυνατό σημείο του παιχνιδιού παραμένει το multiplayer mode, όπως και το customizing του εξοπλισμού του χρήστη.

MotoGP

Το νέο παιχνίδι της Milestone θα παρουσιαστεί στο κοινό την Πέμπτη 8 Ιουνίου, λίγο πριν την έναρξη της επίσημης συνέντευξης τύπου του Ιταλικού Grand Prix. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Dorna δίνει ιδιαίτερη σημασία στο παιχνίδι καθώς παράλληλα διοργανώνει το πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα eSports.

Βίντεο από το trailer του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!