Στην EICMA θα γιορτάσει η Husqvarna τα 120 χρόνια της (vid)

Κώστας Παστρίμας
Στην EICMA θα γιορτάσει η Husqvarna τα 120 χρόνια της (vid)
Η Husqvarna επιστρέφει στην EICMA το 2023 με στόχο να γιορτάσει με εμφατικό τρόπο την επέτειο των 120 χρόνων της.

Το 2023 είναι μια χρονιά ορόσημο για την Husqvarna καθώς η ιστορική εταιρεία γιορτάζει τα 120 χρόνια από την ίδρυσή της. Η σουηδική μάρκα, μέσω του Ομίλου Pierer, αποκάλυψε ότι θα δώσει το παρόν στην Έκθεση EICMA του Μιλάνου το 2023, επιστρέφοντας και εκείνη έπειτα από τρία χρόνια.

Η Husqvarna ξεκίνησε να κατασκευάζει μοτοσικλέτες το 1903 και τα πρώτα μοντέλα χρησιμοποίησαν κινητήρες από άλλα μοντέλα. Η πρώτη ολοκληρωμένη μοτοσικλέτα της Husky ήρθε το 1918 και το 1920 δημιούργησε την πρώτη γραμμή παραγωγής κινητήρων που ήταν δικύλινδροι V2 550 κ.εκ.

Husqvarna

Η εταιρεία πέρασε πολλές δυσκολίες και υπήρξαν εποχές που δεν είχε παραγωγή, ωστόσο τα τελευταία χρόνια υπό την ομπρέλα της KTM, έχει μπει σε έναν σταθερό δρόμο ανάπτυξης.

Husqvarna

Η Husqvarna στην EICMA αναμένεται να παρουσιάσει όλη την γκάμα μοτοσικλετών της δίνοντας βάση στα χωμάτινα αγωνιστικά και στην σειρά Norden 901 με την έκδοση Expedition να βρίσκεται στο επίκεντρο. Φυσικά, αναμένουμε και πολλές εκπλήξεις από την εταιρεία τόσο με κάποιο νέο μοντέλο, όσο και σε εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 120 ετών.

Τα 120 χρόνια της Husqvarna.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!