Πρωταθλητής MotoGP πρωταγωνιστεί σε ταινία της Disney (vid)

Πρωταθλητής MotoGP πρωταγωνιστεί σε ταινία της Disney (vid)
Ο Πέκο Μπανάια θα χαρίσει την φωνή του σε δημοφιλέστατη ταινία της Disney.

Τα τελευταία δύο χρόνια, από τη στιγμή δηλαδή της αποχώρησης του Βαλεντίνο Ρόσι από το MotoGP, ο θεσμός έχει ξεκινήσει έναν αγώνα προκειμένου να δημιουργήσει τον νέο ή τους νέους ήρωες του πρωταθλήματος. Οι συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών, με γνωστές εταιρείες προώθησης ακόμα και η πρόσληψη του πρώην Διευθυντής του NBA δείχνουν ξεκάθαρα τον δρόμο που έχει χαράξει το πρωτάθλημα που θέλει πλέον να αποκτήσει πρόσβαση σε ένα καινούριο, νεανικό κοινό.

MotoGP

Ο Πέκο Μπανάια είναι ένας από τους μεγάλους ήρωες του MotoGP και ιδιαίτερα στην πατρίδα του έχει τρομερή απήχηση. Απόδειξη αυτού είναι ότι η Disney, στη νέα ταινία Elemental της Pixar, ανακοίνωσε ότι την φωνή σε έναν από τους ήρωες της ταινίας θα χαρίσει ο Μπανάια.

MotoGP

Η ταινία ακολουθεί τις περιπέτειες δύο άσπονδων φίλων του Γουέιντ και της Έμπερ, σε ένα φανταστικό κόσμο όπου πρωταγωνιστές είναι τα στοιχεία της φύσης (νερό, φωτιά κλπ). Ο Γουέιντ είναι ένας δραστήριος, καλόβολος τύπος, ενώ αντίθετα η φίλη του είναι δυναμική και ατίθαση.

MotoGP

Μπορεί οι σκληροπυρηνικοί φίλοι του MotoGP να μην ασχοληθούν καν με την συγκεκριμένη ταινία, ωστόσο το γεγονός ότι ένας αναβάτης MotoGP θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο δείχνει τη δημοφιλία του στην Ιταλία. Η ταινία θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στις 21 Ιουνίου του 2023 στους κινηματογράφους.

Το trailer της ταινίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!