Formula 1, Μονακό: Η στιγμή που η McLaren έπεσε στις μπαριέρες (vid)

Formula 1, Μονακό: Η στιγμή που η McLaren έπεσε στις μπαριέρες (vid)
Ο Λάντο Νόρις είχε διπλή επαφή με τις μπαριέρες στο Q2 των κατατακτήριων δοκιμών της F1 στο Μονακό.

Στο Grand Prix του Μονακό, η απόσταση ανάμεσα στο καταστροφικό χτύπημα στις μπαριέρες και την γλυκιά επαφή με αυτές, είναι πολύ μικρή. Αυτό το διαπίστωσε κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών ο Λάντο Νόρις.

Στο Q2 ο Βρετανός είχε διπλή επαφή και μάλιστα όχι στο σημείο που βλέπουμε συνήθως τα απρόοπτα στην αγωνιστική διαδρομή της Κυανής Ακτής.

Ο Βρετανός το παράκανε στο Nouvelle Chicane, χτύπησε τον εμπρός αριστερά τροχό του στις μπαριέρες, πράγμα που πλήγωσε την ανάρτηση της MCL60, με αποτέλεσμα στην επόμενη στροφή, τη Tabac, να μη μπορεί να στρίψει και να έχει νέο χτύπημα στον τοίχο.

Δείτε το συμβάν στο video που ακολουθεί..

«Χτύπησα στον τοίχο, ήταν δικό μου λάθος. Οι μηχανικοί μας έκαναν φοβερή δουλειά για να συναρμολογήσουν ξανά το μονοθέσιο και τους ευχαριστώ για την προσπάθειά τους», είπε ο Νόρις που πρόλαβε να τρέξει στο Q3 και μάλιστα ήταν αυτός τον οποίο έκλεισε ο Σαρλ Λεκλέρ, με αποτέλεσμα την ποινή 3 θέσεων στο grid για τον οδηγό της Scuderia Ferrari.

Τα κόκκινα φώτα στο Πριγκιπάτο σβήνουν στις 4 το απόγευμα ώρα Ελλάδας, με το LIVE του Gazzetta να ξεκινά 20 λεπτά νωρίτερα.

Φωτογραφίες: McLaren Racing

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!