Formula 1: Ο Πέρεζ θέλει να γίνει ξανά «Πρίγκιπας»

Formula 1: Ο Πέρεζ θέλει να γίνει ξανά «Πρίγκιπας»
Ο οδηγός της Red Bull Racing θέλει να κερδίσει και φέτος το πιο θρυλικό Grand Prix της F1.

Στην περυσινή επίσκεψη του μαγικού κόσμου της Formula 1 στην Κυανή Ακτή, αυτός που πανηγύρισε για πρώτη φορά τη νίκη ήταν ο Σέρχιο Πέρεζ. Ο οδηγός της Red Bull Racing εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στρατηγικής της Ferrari και είδε πρώτος την καρό σημαία στο Μονακό. Επίτευγμα που θέλει όσο τίποτα να επαναλάβει.

Ο Σέρχιο Πέρεζ στους δρόμους του Μονακό

«Είναι ο αγώνας που όλοι θέλουν να κερδίσουν και ήμουν αρκετά τυχερός να πετύχω αυτό το στόχο πέρυσι. Αυτή η επιτυχία με έκανε να θέλω ακόμα περισσότερο να σταθώ ξανά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ο καιρός μπορείς να είναι ξανά περίεργος εδώ, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να πάρουμε τα μέγιστα κάθε φορά που θα είμαστε στο μονοθέσιο. Είναι σημαντικό να βρούμε το σωστό set-up και να τα πάμε καλά στις κατατακτήριες, αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε την Κυριακή. Ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά σε αυτό το σιρκουί, είναι απολαυστικό», είπε ο Μεξικανός στο πλαίσιο της προεπισκόπησης της Red Bull Racing για τον αγώνα του Πριγκιπάτου.

Ο Σέρχιο Πέρεζ συγκινημένος μετά την πρώτη του νίκη στο Μονακό

Στη συνέχεια, ο οδηγός από τη Γουαδαλαχάρα αναφέρθηκε και στον αγώνα που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την περασμένη Κυριακή, στην Ίμολα. Ως γνωστόν, το Grand Prix Εμίλια Ρομάνια ακυρώθηκε λόγω των φυσικών καταστροφών στην ευρύτερη περιοχή.

«Οι σκέψεις μου είναι με όλους όσοι επηρεάστηκαν από τις πλημμύρες στην Ιταλία. Κάποιες φορές το αγωνιστικό μέρος δεν είναι τόσο σημαντικό και η ασφάλεια όλων γίνεται προτεραιότητα. Είχαμε ένα Σαββατοκύριακο ρεπό, πράγμα που σημαίνει πως νιώθω αρκετά ξεκούραστος ενόψει Μονακό», πρόσθεσε ο Πέρεζ.

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!