Formula 1: Ο Βολφ παραδέχεται «αμήχανες» συζητήσεις με τον Χάμιλτον για νέο συμβόλαιο

Formula 1: Ο Βολφ παραδέχεται «αμήχανες» συζητήσεις με τον Χάμιλτον για νέο συμβόλαιο
Ο Αυστριακός επικεφαλής της Mercedes-AMG έκανε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη για τις συζητήσεις με τον Χάμιλτον σχετικά με το νέο του συμβόλαιο.

Με το βαθμολογικό ενδιαφέρον να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα στη φετινή σεζόν της Formula 1, ένα από τα κύρια ζητήματα που αφορούν το ειδησεογραφικό κομμάτι είναι αν ο Λιούις Χάμιλτον θα παραμείνει στη Mercedes-AMG και την επόμενη σεζόν. Το συμβόλαιο του Βρετανού με τη γερμανική ομάδα ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής χρονιάς, με τις δύο πλευρές να έχουν δηλώσει επανειλημμένα πως στόχος είναι να υπογράψουν νέα συμφωνία.

Το γεγονός πως δεν έχουν «πέσει» υπογραφές για νέο συμβόλαιο μεταξύ των Χάμιλτον και Mercedes έχει δημιουργήσει μια σειρά από φήμες για το μέλλον του. Οι πιο πρόσφατες θέλουν τη Scuderia Ferrari να ετοιμάζει πρόταση-μαμούθ για τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, Τότο Βολφ, μίλησε στο oe24 για την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με τον Χάμιλτον. Όταν ρωτήθηκε πότε θα ανακοινωθεί το νέο συμβόλαιο και για τις φήμες σχετικά με την κρούση της Ferrari απάντησε.

«Οι φήμες σχετικά με τον Χάμιλτον και τη Ferrari εμφανίζονται κάθε δύο χρόνια, όταν πρέπει να ανανεώσουμε το συμβόλαιό μας. Όμως τίποτα δεν είναι αλήθεια. Κάνουμε συζητήσεις δίχως να μας πιέζει ο χρόνος. Μπορώ να πω όμως πως είναι αμήχανο δύο φίλοι που έχουν περάσει πολλά μαζί να πρέπει να μιλήσουν ξαφνικά για χρήματα. Είμαι σίγουρος πως θα τα βρούμε, δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία γι’ αυτό», είπε.

Επιπλέον, πρόσθεσε πως αν η Mercedes δημιουργήσει ένα γρήγορο μονοθέσιο, τότε ο Χάμιλτον θα κερδίσει και πάλι: «Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο πέρα από το να αγωνίζεται ο Λιούις με τη Mercedes. Αν του δώσουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, τότε θα κερδίζει για πολλά χρόνια ακόμη. Δείτε για παράδειγμα τι έκανε ο Τομ Μπρέιντι μετά τα 40 του».

Ο Χάμιλτον είναι πλέον 38 ετών και είναι ο δεύτερος γηραιότερος οδηγός του grid, πίσω μόνο από τον «γερόλυκο», Φερνάντο Αλόνσο.

Φωτογραφίες:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!