Formula 1, Ράσελ: «Δεν έχω να ξεκαθαρίσω κάτι με τον Φερστάπεν, δεν θα αλλάξω τον τρόπο που οδηγώ»

Formula 1, Ράσελ: «Δεν έχω να ξεκαθαρίσω κάτι με τον Φερστάπεν, δεν θα αλλάξω τον τρόπο που οδηγώ»
Ο Βρετανός έχει αφήσει πίσω του την ένταση του Μπακού με τον 2 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της F1 και δεν πιστεύει πως χρειάζεται να αλλάξει τον τρόπο οδήγησής του.

Στον Αγώνα Σπριντ του Grand Prix Αζερμπαϊτζάν, οι Τζορτζ Ράσελ και Μαξ Φερστάπεν είχαν επαφή στον πρώτο γύρο. Ο οδηγός της Red Bull Racing είδε το sidepod της RB19 του να αποκτά μία μεγάλη τρύπα, όμως αυτό δεν τον απέτρεψε από το να τερματίσει στην 3η θέση.

Ο Φερστάπεν μίλησε με «σκληρή» γλώσσα για τον Ράσελ, όμως ο οδηγός της Mercedes δεν… έπαιξε το παιχνίδι του οδηγού της αυστριακής ομάδας. Στο πλαίσιο του Grand Prix Μαϊάμι, ο Ράσελ ρωτήθηκε σχετικά με το αν συμφιλιώθηκε με τον Φερστάπεν.

«Από μεριάς μου, δεν υπάρχει κάτι να ξεκαθαρίσουμε. Αν τον δω μπροστά μου θα τον χαιρετήσω και μπορεί να δώσουμε και τα χέρια. Για εμένα, αυτό που έγινε στο Μπακού είναι πλέον παρελθόν, το έχω αφήσει πίσω μου. Η άποψή μου για εκείνον δεν έχει αλλάξει, τον σέβομαι και πιστεύω πως είναι ένας φοβερός οδηγός. Προφανώς και κάποια πράγματα λέγονται πάνω στην ένταση της στιγμής, αλλά προχωράμε», είπε ο Βρετανός.

Όσο για το αν σκοπεύει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει μια μάχη, ο Ράσελ δήλωσε: «Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τον ίδιο τρόπο που αγωνίζομαι πάντα. Πολλά έχουν ειπωθεί για την επαφή μας, αλλά για εμένα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Έκανα κίνηση για προσπέρασμα, το ολοκλήρωσα και προφανώς ήταν πολύ εκνευρισμένος γι’ αυτό. Έτσι έχουν όμως οι αγώνες, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Είμαστε εδώ για να δώσουμε μάχη, γι’ αυτό είναι η Formula 1».

Στο πρωτάθλημα οδηγών, ο Φερστάπεν προηγείται με 93 βαθμούς, ενώ ο Ράσελ είναι στην 7η θέση με 28 βαθμούς.

Φωτογραφίες: Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!