Στην Ελλάδα το Voge 350AC, πόσο κοστίζει; (vid)

Στην Ελλάδα το Voge 350AC, πόσο κοστίζει; (vid)
Το κλασικό μοντέλο Voge 350AC είναι πλέον διαθέσιμο στη χώρα μας συνδυάζοντας το στυλ με τις επιδόσεις.

Η Voge προχώρησε σε αναβαθμίσεις στη σειρά μοντέλων κλασικών το 2023 με την πιο σημαντική από αυτές την έλευση του νέου 350AC. Το μοντέλο που αγαπήθηκε στη χώρα μας τα προηγούμενα δυο χρόνια για την διασκεδαστική του οδήγηση, την όμορφη σχεδίαση και τον δυναμικό χαρακτήρα έρχεται με ακόμα πιο άγριες διαθέσεις το 2023 στην γκάμα της premium μάρκας.

Σχεδιαστικά δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα με την Voge να εμπιστεύεται τον πετυχημένο συνδυασμό του κλασικού με το σύγχρονο. Το νέο 350AC είναι ένα roadster σε κλασικό διαχρονικό στυλ, συνδυάζοντας μια γυμνή μοτοσικλέτα δρόμου με τις παραδοσιακές γραμμές ενός μοντέλου scrambler. Η πιο ουσιαστική αλλαγή στο νέο μοντέλο είναι ο κινητήρας ο οποίος είναι πλέον δικύλινδρος.

Voge

Το υγρόψυκτο σύνολο των 321,8 κ.εκ. αποδίδει 41 ίππους και 31 Nm ροπής και χάρη στον σύγχρονο εξοπλισμό της Bosch τόσο η απόδοση όσο και η οικονομία στο καύσιμο είναι κορυφαία. Η δύναμη που περνάει στο δρόμο διαχειρίζεται μέσα από ένα νέο μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και ελέγχεται από έναν επίσης νέο συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης με υποβοήθηση.

Voge

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο τύπου διαμάντι και συνεργάζεται με ανεστραμμένο πιρούνι 41mm εμπρός και ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα είναι της Nissin με ABS και οι τροχοί 17 ιντσών, ενώ το βάρος είναι χαμηλό στα 158 κιλά. Η τιμή του νέου Voge 350AC έχει διαμορφωθεί στα 4.990 ευρώ και το μοντέλο διατίθεται σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς (ανθρακί και κίτρινο).

Βίντεο του 350AC.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!