Formula 1: To Grand Prix του Μπακού αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1: To Grand Prix του Μπακού αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+
Η πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν φιλοξενεί τον τέταρτο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της F1.

Στους δρόμους του Μπακού και συγκεκριμένα στο σιρκουί πόλης «Baku Street Circuit» θα διεξαχθεί σήμερα ο τέταρτος αγώνας της σεζόν για τη Formula 1. Η εκκίνηση είναι προγραμματισμένη για τις 2 το μεσημέρι και η μάχη του Αζερμπαϊτζάν θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.

Οι πρωταγωνιστές

Μετά από το χορταστικό ορεκτικό του Sprint, που μας κράτησε με κομμένη την ανάσα για αρκετή ώρα, χάρη στις μονομαχίες του νικητή Σέρχιο Πέρεζ με τον Σαρλ Λεκλέρ και του Μαξ Φερστάπεν με τον Τζορτζ Ράσελ, ήρθε η ώρα για το κυρίως πιάτο. Κι αυτό αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστικό, μετά και την ανατροπή που είχαμε την Παρασκευή στην πρώτη γραμμή της σειράς εκκίνησης.

Μαξ Φερστάπεν και Τζορτζ Ράσελ στο Μπακού

Είναι η πρώτη φορά φέτος που η Red Bull Racing έχασε την μάχη της pole. Ταυτόχρονα ήταν η τρίτη συνεχής φορά που ο Leclerc πήρε την pole στο Μπακού, καθώς έχει πετύχει το ίδιο το 2021 και το 2022. Βέβαια η τελική ταχύτητα της RB19 αλλά και η αποτελεσματικότητα του DRS στην τεράστια ευθεία, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για εφησυχασμό στη Ferrari. Είναι, όμως, θεαματική και ξεκάθαρη η βελτίωση που σημείωσε η κόκκινη ομάδα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα στην Αυστραλία.

Οι μεταδόσεις σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+

Όπως κάθε γύρος του πρωταθλήματος, έτσι και το Γκραν Πρι του Μπακού, θα προβληθεί τόσο στον ΑΝΤ1 όσο και στο ΑΝΤ1+, χωρίς την παραμικρή διακοπή για διαφημίσεις. Παράλληλα, όπως συνήθως υπάρχει προβολή και των αγώνων των υποστηρικτικών κατηγοριών – στη συγκεκριμένη περίπτωση, της Formula 1.

Ο Ζου Γκουάνγιου στο Μπακού

Αναλυτικά:

F2 Feature Race 10:25 - ANT1+
F1 Formula 1 Show 13:00 - ANT1+
F1 Race 14:00 - ANT1, ANT1+
F1 Post-Race - ANT1, ANT1+

Το Formula 1 Show

Η εκπομπή “Formula 1 Show” θα ξεκινήσει στο ΑΝΤ1+ μια ώρα πριν τον αγώνα, στις 13:00. Εκεί, μεταξύ άλλων, μπορείτε να παρακολουθήσετε αποκλειστική συνέντευξη του Μικ Σουμάχερ, δοκιμαστή της Mercedes-AMG. Στις 13.30 θα ξεκινήσει το Pre-Race και στον ΑΝΤ1 με τον απεσταλμένο του σταθμού στο Αζερμπαϊτζάν, Πάνο Σεϊτανίδη, να μεταφέρει κλίμα από το grid του Μπακού! Αλλά ταυτόχρονα, παρασκήνιο από τα paddock και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Επίσης, σε ζωντανή σύνδεση η Μαρία Θωμά θα μας μεταφέρει την ατμόσφαιρα από τα Village Cinemas του The Mall Athens, όπου ο ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+ διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα μία exclusive live προβολή Grand Prix στη μεγάλη οθόνη για τους φίλους της Formula 1. Στην παρουσίαση της εκπομπής και στις μεταδόσεις θα βρίσκονται ο Τάκης Πουρναράκης, ο Κώστας Λεώνης.

Η εκπομπή “Formula 1 Show” θα συνεχιστεί και μετά το τέλος του αγώνα σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+, με highlights, ανάλυση των κρίσιμων φάσεων, της στρατηγικής των ομάδων, απευθείας συνδέσεις με τα paddock στο Μπακού, τους αγώνες της F2 κ.ά. Καλεσμένος στη μετάδοση του αγώνα θα είναι ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μπίζας.

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool, Sauber Motorsport

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!