Formula 1, Ο Φερστάπεν «στολίζει» τον Ράσελ: «Π@π@ρας» και «πριγκίπισσα»

Formula 1, Ο Φερστάπεν «στολίζει» τον Ράσελ: «Π@π@ρας» και «πριγκίπισσα»
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 ρίχνει τα βέλη του κατά του οδηγού της Mercedes, κατηγορώντας τον για τη μεταξύ τους επαφή στο Σπριντ του Μπακού.

Καιρό είχαμε να δούμε τον επιθετικό εκτός πίστας Μαξ Φερστάπεν και ο Ολλανδός φαίνεται πως πήρε φόρα μετά τον Αγώνα Σπριντ του Μπακού. Αφορμή ήταν η μάχη του με τον Τζορτζ Ράσελ στον πρώτο εκ των δεκαεπτά γύρων, στην οποία είχαν επαφή στη στροφή 2, με τον οδηγό της Mercedes-AMG να προσπερνά στη στροφή 3 όπου ο ομόλογός του στη Red Bull Racing ακούμπησε τον τοίχο.

Τελικά ο Ολλανδός τερμάτισε τρίτος, με τον Βρετανό τέταρτο. Όμως όταν έφτασαν στο pit lane μετά το τέλος του αγώνα και είδε την τρύπα στα στην RB19 από τη μεταξύ τους σύγκρουση, ο Φερστάπεν ζήτησε το λόγο.

Προφανώς δεν τον κάλυψαν οι απαντήσεις του Ράσελ και η λεκτική αντιπαράθεσή τους ολοκληρώθηκε με τον πρωταθλητή να αποκαλεί τον αντίπαλό του: «Π@π@ρα».

Όμως ο Φερστάπεν δεν σταμάτησε εκεί. Μιλώντας σε εκπροσώπους του ολλανδικού Τύπου μετά τον αγώνα, υπερασπίστηκε τη θέση του σχετικά με τη μεταξύ τους μάχη και δεν δίστασε να πετάξει κι άλλη υποτιμητική ατάκα. Συγκεκριμένα, όταν τον ρώτησαν για δηλώσεις του Ράσελ ο οποίος είπε πως ξαφνιάστηκε που ο αντίπαλός του προσπάθησε να αμυνθεί, απάντησε: «Δεν επιτρέπεται να αμυνθώ γιατί η πριγκίπισσα Τζορτζ είναι εκεί;».

Ο αθυρόστομος Φερστάπεν επέστρεψε. Ο Ράσελ ακόμα δεν έχει απαντήσει σε ανάλογο ύφος. Το θέμα είναι αν η εξέλιξη του αγώνα στο Μπακού θα τους φέρει κάποια στιγμή σε σημείο να μονομαχήσουν ξανά. Τότε, σίγουρα θα έχουμε πυροτεχνήματα.

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!