Η Teoren Motors αποκλειστικός εισαγωγέας της UM Motorcycles

Κώστας Παστρίμας
Η Teoren Motors αποκλειστικός εισαγωγέας της UM Motorcycles
Η UM Motorcycles έρχεται στην Ελλάδα από τον γνωστό εισαγωγέα των Renault και Dacia.

Η Teoren Motors αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εισαγωγείς αυτοκινήτων στην Ελλάδα με δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας στην αγορά. Η εταιρεία έχει την αποκλειστική διάθεση των Renault και Dacia στη χώρα μας και έχει αποδείξει ότι δίκαια ανήκει ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου χάρη στην ποιότητα των παροχών της.

Η εταιρεία ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με τον αμερικάνικο οίκο δίκυκλων UM Motorcycles, του οποίου αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή των προϊόντων στην ελληνική αγορά. Η UM Motorcycles ιδρύθηκε στο Μαϊάμι της Φλόριντα το 1999 και οι ιδρυτές της με γνώμονα την καινοτομία και το εξαιρετικό design, κατασκευάζουν δίκυκλα και μοτοσικλέτες που όχι μόνο καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών, αλλά και εντυπωσιάζουν για την ποιότητά τους.

UM Motorcycles

Η γκάμα μοτοσικλετών της UM Motorcycles είναι αρκετά μεγάλη προσφέροντας παπιά, scooters και μοτοσικλέτες. Στην κατηγορία των underbones (παπί) η μάρκα διαθέτει το Flash 125 LX, ενώ στην κατηγορία των scooters διαθέτει το Chill 125 (στις εκδόσεις Sport και Classic) και το XPEED 125RX. Τέλος, στην κατηγορία των μοτοσικλετών διατίθενται τα Renegade 125 (στις εκδόσεις Sport, Commando και Freedom) και Renegade 300 (στις εκδόσεις Commando και Freedom).

UM Motorcycles

Εκτός από τον έντονο χαρακτήρα και το ιδιαίτερο στυλ, οι μοτοσικλέτες της UM Motorcycles διαθέτουν και τεχνολογικές καινοτομίες όπως το σύστημα ασφαλείας LED 360 και το κάθισμα UM Confort Gel, που δημιουργούνται από το τμήμα έρευνας και εξέλιξης της εταιρείας. Η Teoren υπόσχεται να φέρει με την εμπειρία της την μάρκα σε ρόλο πρωταγωνιστή αναδεικνύοντας τα δυνατά σημεία των μοτοσικλετών.

Γνωρίστε περισσότερα για την UM Motorcyles και δείτε τα μοντέλα της στο: UM Motorcycles.

UM Motorcycles

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!