Ρεκόρ 15ετίας στις πωλήσεις για την TEOREN MOTORS

Gazzetta team
Ρεκόρ 15ετίας στις πωλήσεις για την TEOREN MOTORS
Η ελληνική αντιπροσωπεία TEOREN MOTORS σβήνει εφέτος 6 κεράκια, ενώ τον Ιούνιο επιβεβαίωσε την επιτυχημένη πορεία της με ρεκόρ 15ετίας σε πωλήσεις μοντέλων Renault και Dacia.

Σταθερά ανοδική πορεία εμφανίζει η TEOREN MOTORS, η οποία συμπληρώνει εφέτος έξι χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά. Η αντιπροσωπεία των Renault και Dacia στη χώρα μας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών σε επίπεδο πωλήσεων και εξυπηρέτησης μετά την αγορά. Ενδεικτικό της δυναμικής της είναι το γεγονός, ότι τον Ιούνιο του 2019 κατέγραψε 1.007 ταξινομήσεις καινούριων αυτοκινήτων Renault και Dacia, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστά 5,7% για την πρώτη μάρκα και 1,5% για τη δεύτερη. Παράλληλα συνιστούν ρεκόρ πωλήσεων 15ετίας για τις πωλήσεις των δύο αυτοκινητοβιομηχανιών στη χώρα μας.

Σημαντική συμβολή σε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα είχε το δημοφιλές Renault Clio με 606 ταξινομήσεις κατά τον έκτο μήνα του χρόνου, ενώ αντίστοιχη πορεία είχαν επίσης τα SUV Renault Captur και Dacia Duster. Πολύ καλή παρουσία είχαν τον Ιούνιο και τα επαγγελματικά μοντέλα του Groupe Renault με μερίδιο 7% στην ελληνική αγορά και αιχμή του δόρατος το Renault Clio VAN και το Dacia DOKKER.

Στο πλαίσιο των…γενεθλίων της, ευχαριστεί η TEOREN MOTORS τους πελάτες της για την εμπιστοσύνη τους στα μοντέλα Renault και Dacia και δεσμεύεται απέναντί τους, ότι θα συνεχίσει να τους προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών. Εννοείται, ότι ανάλογες ευχαριστίες εκφράζει η εισαγωγική εταιρεία και προς το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών Renault και Dacia σε όλη την Ελλάδα, καθώς χωρίς την άψογη συνεργασία τους δεν θα μπορούσε να πετύχει τόσο θετικά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!