Η Voge 125R βάζει φωτιά στην κατηγορία 125cc

Κώστας Παστρίμας
Η Voge 125R βάζει φωτιά στην κατηγορία 125cc
Η Voge παρουσιάζει μια άκρως εντυπωσιακή μικρή μοτοσικλέτα στην ανταγωνιστική κατηγορία των 125 κ.εκ.

Η Voge επεκτείνει την γκάμα της στα 125 κ.εκ. παρουσιάζοντας το νέο 125R. Πρόκειται για μια μικρή naked μοτοσικλέτα η οποία έρχεται να δώσει μια διαφορετική λύση μετακίνησης στον αναβάτη που θέλει να ξεχωρίζει καθημερινά.

Τα πάντα πάνω στο 125R είναι καινούρια, η μοτοσικλέτα σχεδιάστηκε από την αρχή με έναν υγρόψυκτο κινητήρα, ένα ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα, ένα ασύμμετρο αλουμινένιο ψαλίδι, μια ευμεγέθη έγχρωμη οθόνη και πολλά ακόμα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Voge

Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος, με απόδοση 15 ίππους και 12 Nm ροπής. Συνεργάζεται με σύγχρονο ψεκασμό και 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις και δυναμική οδήγηση χάρη και στο χαμηλό βάρος των 128 κιλών. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο χωροδικτύωμα και συνεργάζεται με ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα είναι ισχυρά με ABS.

Voge

Στον εξοπλισμό, το 125R διαθέτει LED φώτα, έγχρωμη οθόνη, USB θύρα, τροχούς 17 ιντσών. Η διάθεση του Voge 125R στη χώρα μας μόλις ξεκίνησε, με την τιμή του στα 2.795 ευρώ. Διατίθεται σε δύο μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς (μαύρο/κίτρινο - γαλάζιο/λευκό) και καλύπτεται από εγγύηση δύο ετών χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό.

Voge

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!