Ο Απρίλιος ξεκινάει με Test Ride της CFMoto

Κώστας Παστρίμας
Ο Απρίλιος ξεκινάει με Test Ride της CFMoto
Οι φίλοι της μοτοσικλέτας θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα της CFMoto στον Πειραιά.

Οι διοργανώσεις test rides της CFMoto συνεχίζονται ακάθεκτα και τον μήνα Απρίλιο με την εταιρεία αυτήν τη φορά να μεταφέρεται στον Πειραιά. Από τις 4 έως και τις 8 Απριλίου οι φίλοι των δύο τροχών θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα κορυφαία μοντέλα της μάρκας και να διαπιστώσουν την τεχνολογία και την διασκεδαστική οδηγική συμπεριφορά τους.

Η διοργάνωση των test rides θα γίνει από το κατάστημα Motorex που βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη 51 στον Πειραιά. Εκεί, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν το adventure μοντέλο 800MT στην έκδοση Touring με πλούσιο εξοπλισμό, το διασκεδαστικό naked 300NK, το σπορ τούρινκγ 650MT και το supersport μοντέλο 300SR.

CFMoto

Οι ενδιαφερόμενοι καλό είναι να κλείσουν ραντεβού για να εξασφαλίσουν ότι θα οδηγήσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Το τηλέφωνο για ραντεβού είναι 210 4171600 και το email είναι [email protected].

CFMoto

Θυμίζουμε ότι έως τις 2 Απριλίου όλες οι μοτοσικλέτες της CFMoto θα βρίσκονται στην Έκθεση Μοτοσικλέτας 2023 στο Κλειστό Φαλήρου για να τις απολαύσετε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!