Στην Ελλάδα η CFMOTO 300SR από 3.990 ευρώ (pics & vid)

Νίκος Γιαννούλας
Στην Ελλάδα η CFMOTO 300SR από 3.990 ευρώ (pics & vid)
Νέα, προσιτή και αρκετά αποδοτική, η CFMOTO 300SR έρχεται να προστεθεί στις μικρές entry level μοτοσικλέτες για νέους αναβάτες, που επιζητούν σπορ συμπεριφορά.

Η CFMOTO παρουσιάζει μια μοτοσικλέτα υψηλής ποιότητας με ξεχωριστή σχεδίαση, άμεσο χειρισμό και εξαιρετική οδική συμπεριφορά, στοχεύοντας την κορυφή των προσιτών sport μοτοσυκλετών.

Η 300SR απευθύνεται σε αυτούς που ψάχνουν μια μηχανή που θα καλύπτει τις καθημερινές τους μετακινήσεις, θα τους συντροφεύει στις κοντινές τους αποδράσεις, και παράλληλα θα ανεβάζει την αδρεναλίνη τους σε ορεινές διαδρομές ή στην πίστα.

Δυνατός και οικονομικός κινητήρας

Ο μονοκύλινδρος, υδρόψυκτος κινητήρας των 292.4cc έχει δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής και αποδίδει 29.1 ίππους στις 8750 σ.α.λ. και ροπή 25.3 Nm στις 7250rpm. Η ευστροφία του και η άπλετη ροπή του χαρίζουν στην 300SR επιδόσεις που ενθουσιάζουν και δύναμη που αποδίδεται γραμμικά και ομαλά για απόλυτο έλεγχο της μοτοσυκλέτας, είτε στον δρόμο είτε στην πίστα.

Ο ηλεκτρονικός εγκέφαλος και το σύστημα ψεκασμού της BOSCH διασφαλίζουνι τον ακριβή έλεγχο του κινητήρα και την βελτιστοποίηση της ανάφλεξης, για κορυφαία οικονομία καυσίμου αλλά και τη μέγιστη απόδοση. Ο κινητήρας είναι επίσης εφοδιασμένος με ενσωματωμένο άξονα εξισορρόπησης, που χαρίζει ομαλότερη λειτουργία και λιγότερους κραδασμούς.

Πλήρης εξοπλισμός και κορυφαία περιφερειακά

Τα φρένα της 300SR διαθέτουν τετραπίστονες δαγκάνες με 4 αντικρυστά έμβολα και δίσκο 292mm εμπρός και μονοπίστονη πλευστή πίσω με δίσκο 220mm. To σύστημα πέδησης της 300SR είναι πανέτοιμο να ανταπεξέλθει όχι μόνο στις καθημερινές προκλήσεις, αλλά και στις αυξημένες απαιτήσεις της οδήγησης στην πίστα, προσφέροντας άμεση απόκρισης, σταθερή απόδοση και πολύ καλή αίσθηση. Επίσης είναι έτοιμο να δεχθεί δίσκους διαφόρων μεγέθους, ανάλογα με τις προτιμήσεις του αναβάτη. Σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος ανάγκης, το έξυπνο ABS της Continental εκμηδενίζει την πιθανότητα μπλοκαρίσματος των τροχών και βοηθάει να διατηρηθεί ο έλεγχος της μοτοσυκλέτας, αυξάνοντας το επίπεδο ασφάλειας.

Ο ολοκαίνουργιος πίνακας οργάνων αποτελείται από μια έγχρωμη οθόνη TFT που ρυθμίζει αυτόματα την φωτεινότητα της ανάλογα με τoν φωτισμό του περιβάλλοντος. Υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε δυο προγράμματα απεικόνισης (Sport και Eco), που παρουσιάζουν με διαφορετικά γραφικά ένα πολύ μεγάλο πλήθος πληροφοριών, από τις στροφές του κινητήρα, την ταχύτητα κίνησης και την επιλεγμένη σχέση, μέχρι και πληροφορίες από το συνδεδεμένο κινητό τηλέφωνο.

Η CFMOTO 300SR θα είναι διαθέσιμη εντός του μηνός Φεβρουαρίου, με μόλις 3.990 ευρώ και σύντομα οι κάτοχοί της θα μπορούν να επιλέξουν και από μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ αναβάθμισης τόσο της αισθητικής, όσο και της απόδοσης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!