Στην Ελλάδα το νέο Voge 125R, πόσο κοστίζει;

Κώστας Παστρίμας
Στην Ελλάδα το νέο Voge 125R, πόσο κοστίζει;
Το πολυαναμενόμενο μικρό σπορ μοντέλο της Voge είναι πλέον διαθέσιμο με άγριες διαθέσεις.

Τον περασμένο Νοέμβριο στο Μιλάνο, η Voge παρουσίασε μια νέα μοτοσικλέτα στα 125 κ.εκ. με σπορ χαρακτήρα και εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Η Voge 125R είναι πλέον έτοιμη να κατακτήσει τους δρόμους και να γίνει το νέο διασκεδαστικό όχημα που θα σε μεταφέρει με ασφάλεια και στυλ στις καθημερινές διαδρομές.

Η 125R είναι εξοπλισμένη με έναν μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο κινητήρα 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 15 ίππους και 12 Nm ροπής. Ο ψεκασμός είναι σύγχρονος με έμφαση στη γραμμικότητα, ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων είναι 6τάχυτο μηχανικό. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό (χωροδικτύωμα) και συνεργάζεται με ποιοτικές αναρτήσεις.

Voge

Στο εμπρός μέρος συναντάμε ανεστραμμένο πιρούνι 35mm και πίσω βρίσκουμε ένα μονό αμορτισέρ με μοχλικό. Τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο 275mm εμπρός και 220mm πίσω που συνοδεύονται από ABS της Bosch. Οι τροχοί είναι χυτοί 17 ιντσών, ενώ ο εξοπλισμός είναι πλούσιος περιλαμβάνοντας LCD οθόνη πληροφοριών, θύρα φόρτισης USB, ρεζερβουάρ 10 λίτρων και LED φώτα. Το βάρος της Voge 125R είναι στα 128 κιλά.

Voge

Τη νέα μοτοσικλέτα της Voge μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Mototrend σε δύο χρωματισμούς (μαύρο/κίτρινο και λευκό/γαλάζιο) στην τιμή των 2.795 ευρώ.

Voge

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!