WRC, Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Στερεά Ελλάδα είναι και θα είναι η έδρα του Ράλλυ Ακρόπολις (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
WRC, Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Στερεά Ελλάδα είναι και θα είναι η έδρα του Ράλλυ Ακρόπολις (vid)
Ο εθνικός μας αγώνας επέστρεψε το 2021 στο καλεντάρι του παγκοσμίου πρωταθλήματος και έχει εξασφαλισμένη θέση εκεί έως και το 2025.

Χρώμα… αγωνιστικό είχε η παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος για τη Στερεά Ελλάδα του 2030, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, να αναφέρεται συγκεκριμένα στο Ράλλυ Ακρόπολις.

Μιλώντας για το εν λόγω πρόγραμμα που περιλαμβάνει περισσότερα από 540 έργα και παρεμβάσεις, προϋπολογισμού 4,2 δισεκατομμυρίων ευρώ, στάθηκε στη σημασία του εθνικού μας αγώνα για τη Στερεά Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στις εν εξελίξει δράσεις στο συγκεκριμένο κομμάτι της χώρας, είπε: «Υπάρχει και μία σειρά από εξαιρετικά σημαντικές δράσεις. Όπως το Ράλλυ Ακρόπολις, η έδρα του οποίου ήταν, είναι και θα είναι η Στερεά Ελλάδα. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Νομίζω πως πραγματικά κάναμε πολύ σημαντική δουλειά εδώ, με τον Λευτέρη Αυγενάκη και εσείς οι ίδιοι ξέρετε πόσο σημαντικό είναι το Ράλλυ Ακρόπολις για την περιοχή, δεν χρειάζεται να πω πολλά περισσότερα. Κι όχι μόνο για την περιοχή, όταν κάναμε την ειδική διαδρομή μέσα στο ΟΑΚΑ έγινε χαμός. Υπάρχει μεγάλη αγάπη στην Ελλάδα για αυτού του είδους τον μηχανοκίνητο τουρισμό».

Μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 15.35 του παρακάτω video…

Και θα συνεχιστεί, αφού το «Ράλλυ των Θεών» έχει εξασφαλίσει τη θέση του στο WRC έως και το 2025.

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!