Formula 1: Η μάχη των πρωταθλητών από συγκλονιστική λήψη (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1: Η μάχη των πρωταθλητών από συγκλονιστική λήψη (vid)
Δείτε το οπτικό πεδίο του Φερστάπεν ενώ προσπερνούσε τον Χάμιλτον στο GP της F1 στην Τζέντα.

H Red Bull Racing είχε το πάνω χέρι και στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας, δεύτερο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1. Η αυστριακή ομάδα έκανε ξανά το 1-2, αυτή τη φορά με τον Σέρχιο Πέρεζ να ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Όσο για τον teammate του, Μαξ Φερστάπεν, τον πλαισίωσε παρότι είχε εκκινήσει τον αγώνα στην Τζέντα από τη δέκατη-πέμπτη θέση, λόγω προβλήματος στον άξονα μετάδοσης της RB19 στο Q2 των κατατακτήριων δοκιμών.

Όπως αναμενόταν, ο Ολλανδός κέρδιζε συνεχώς έδαφος στον αγώνα και είναι σαφές πως τον βοήθησε και το αυτοκίνητο ασφαλείας που εμφανίστηκε μετά το πρόβλημα στην Aston Martin του Λανς Στρολ.

Ο Μαξ Φερστάπεν στο GP Σαουδικής Αραβίας

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν δέκατος στον γύρο 8 ενώ στον γύρο 12 κόλλησε πίσω από τη Mercedes W14 του Λιούις Χάμιλτον. Σε ένα προσπέρασμα που σχολιάστηκε από τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Αυτό στο οποίο θα σταθούμε εμείς, είναι η λήψη της τηλεοπτικής μετάδοσης του ANT1 και του ANT1+, με την κάμερα μέσα από την προσωπίδα του Φερστάπεν, την ώρα που προσπερνά τον Βρετανό αντίπαλό του.

Απολαύστε τη, πατώντας play!

Το F1 Vlog τρέχει πλέον στην… πίστα του Gazzetta!

Δείτε το νέο επεισόδιο, με το πιο τρελό παρασκήνιο του αγώνα στη Σαουδική Αραβία, στο video που ακολουθεί...

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!