Εκθεση Μοτοσυκλέτας 2023: What’s your moto?

Newsroom
Εκθεση Μοτοσυκλέτας 2023: What’s your moto?
Η μεγάλη ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2023 βρίσκεται προ των πυλών.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2023 είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους χιλιάδες ενδιαφερόμενους επισκέπτες από τις 29 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο – Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO). Η έκθεση θεσμός για τον κόσμο του δικύκλου έρχεται ανανεωμένη με συμμετοχές που ξεχωρίζουν.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ η οποία θεσμοθετήθηκε το 1995 και μέχρι σήμερα αποτελεί ορόσημο και σημείο συνάντησης τόσο για τους επαγγελματίες του κλάδου, όσο και για τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας, φιλοξενεί με μεγάλη χαρά τις σημαντικότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο κλάδο. Στο πλαίσιο της έκθεσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλέτας, σκούτερ, ηλεκτρικών δικύκλων, να ενημερωθεί για τον εξοπλισμό ένδυσης και ασφάλειας, τα αξεσουάρ, τα λιπαντικά, τα ελαστικά, τα ανταλλακτικά, τη συντήρηση και φροντίδα, τις συναφείς υπηρεσίες, ενώ ο επισκέπτης θα βρεθεί στο κέντρο των διεθνών τεχνολογικών εξελίξεων.

Εκθεση Μοτοσικλέτας

Στόχος της Διοργάνωσης είναι να αναπτύξει και να εμπλουτίσει έναν ήδη επιτυχημένο θεσμό, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των συμμετεχόντων και επιθυμώντας να μεταφέρει στο κοινό τον παλμό της αγοράς της μοτοσυκλέτας. Η έκθεση έχει την τιμή και χαρά να τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ), γεγονός που εξασφαλίζει την υποστήριξη και συμμετοχή των κορυφαίων εισαγωγικών εταιριών της χώρας.

Σας περιμένουμε να δώσετε το παρών σε αυτή τη μοναδική έκθεση που ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα με επίσημο μόττο What’s your moto?

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Τετάρτη έως Παρασκευή 14.00 - 21.00
Σάββατο & Κυριακή 10.00 - 21.00

Διοργάνωση: Κ. Λαμάρης – Be Best
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!